首页
登录
职称英语
Try to skim the text below in 30 seconds and decide which of the following descr
Try to skim the text below in 30 seconds and decide which of the following descr
游客
2024-01-07
65
管理
问题
Try to skim the text below in 30 seconds and decide which of the following describes the main idea of the text.
A It is important to speak English if you want to be successful in business.
B Most of the world’s mail is written in English.
C English is the most widely used language in the world.
English is the second most commonly spoken, and by far the most widespread world’s languages. It is estimated that there are 350 million native speakers, 300 million who use English as a second language and a further billion using it as a foreign language. English is spoken by scientists, pilots, computer experts, diplomats and tourists; it is the language of the world! Do you know that over 50% of all business deals are conducted in English? And over 70% of all mail is written and addressed in English? It is the official or co-official language of over 45 countries and furthermore, it is spoken extensively in other countries where it has no official status. It is perhaps, therefore, not surprising that in recent years we have seen a dramatic increase in the number of students opting to study abroad. In the future this will cement the role that English plays in the cultural, political or economic life of many countries around the world from Australia to Zambia.
选项
A、
B、
C、
答案
C
解析
短文的首句即为topic sentence,由此即可得出短文的大意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3342551.html
相关试题推荐
Lookatthefollowingpeopleandlistofstatementsbelow.Matcheachpersonwit
Lookatthefollowingpeopleandlistofstatementsbelow.Matcheachpersonwit
Lookatthefollowingpeopleandlistofstatementsbelow.Matcheachpersonwit
Lookatthefollowingpeopleandlistofstatementsbelow.Matcheachpersonwit
DothefollowingstatementsagreewiththeinformationgiveninReadingPassage
DothefollowingstatementsagreewiththeinformationgiveninReadingPassage
DothefollowingstatementsagreewiththeinformationgiveninReadingPassage
DothefollowingstatementsagreewiththeinformationgiveninReadingPassage
DothefollowingstatementsagreewiththeinformationgiveninReadingPassage
DothefollowingstatementsagreewiththeinformationgiveninReadingPassage
随机试题
Waterforyourhomeisheatedbyelectricityorbygas.Ineithercase,thew
Manydevelopingcountriesarecurrentlyexpandingtheirtouristindustries.
关于光气候的说法,错误的是()A.光气候是指各地室外天然光状况 B.光气候
土方路基施工段落较短时,压实度要求点点符合要求,此要求为()。A.规定值 B.
工程项目施工过程中发生索赔事项,其索赔费用的计算方法有( )等。A、实际费用法
Newbornbabiescandiscriminatebetween
A.低效性呼吸型态:发绀、呼吸急促:与胸部疼痛有关 B.有受伤的危险:与视物不
某高层住宅楼(丙类建筑),设有两层地下室,地面以上为16层,房屋高度45.60m
—方当事人在紧迫或缺乏经验的情况下而订立的明显对自己有重大不利的合同属于因欺诈而
二十、男性,38岁,间歇性水肿10余年,伴恶心、呕吐1周。查血红蛋白80g/L,
最新回复
(
0
)