首页
登录
职称英语
THINGS TO DO: [br] post furniture__________ [originaltext]Andrea: You can also c
THINGS TO DO: [br] post furniture__________ [originaltext]Andrea: You can also c
游客
2024-01-05
62
管理
问题
THINGS TO DO: [br] post furniture__________
Andrea: You can also choose to post an advertisement in the Trading Post. Have you heard about that paper? Every week it comes out with advertisements people place about what they want to sell. But you have to pay to have your notice in it and then wait for calls. Give as much information as possible and if anyone is interested about your stuff, invite them to come by and check. But making a deal is always difficult.
Harry:
I haven’t heard about the Post before, but I should read it now and I will put the advertisement about the fridge, the microwave and the furniture on.
But I’m not sure whether kitchen stuff is also good with this idea.
Andrea:
Well, you can donate the kitchen stuff to a charity shop or just sell it.x
Like the Salvation Army or St Vincent de Paul.
But maybe you can call a second-hand shop and it can give you a quote first.
Harry: Sure, I will do that, wait for the evaluation result and see whether I should sell them or just give them away.
But how about my clothes, I still don’t know what to do.
Andrea:
A charity shop will take them too.
So long as the clothes are in good condition and although you don’t get paid for them, you know someone who really needs the help will benefit from your clothes.
Harry: That’s very true. I will put the expensive stuff, like the furniture, on advertisements, and donate the clothes and kitchen things. Come on, let’s go and buy Trading Post and we can write the offer together.
Andrea:
Well, in fact, I’m interested in buying your microwave as well as fridge, depending on your offer, of course.
Harry: Okay, let’s see how good you are at bargaining.
选项
答案
advertisement
解析
定位句是“I haven’t heard about the Post before,but I should read it now and I will put the advertisement about the fridge,the microwave and the furniture on.”。本题难度系数中等,关键点在于把握好听前预测带来的启示。根据空格前的词可知,空格处应该填写一个名词,且是能够被post的名词;另外,本题虽然定位词在答案之后出现,旨在考查考生整体理解句意的能力,但是要抓取出正确答案难度不大。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3336874.html
相关试题推荐
Onthebeachtherewasacastofa______.[br]【20】[originaltext]Presente
Onthebeachtherewasacastofa______.[br]【19】[originaltext]Presente
Whataretheadvantagesanddisadvantagesofsendingthingsbyair?[br]【10】[o
Whataretheadvantagesanddisadvantagesofsendingthingsbyair?[br]【8】[or
Whataretheadvantagesanddisadvantagesofsendingthingsbyair?[br]【7】[or
Whataretheadvantagesanddisadvantagesofsendingthingsbyair?[br]Therei
Whataretheadvantagesanddisadvantagesofsendingthingsbyair?[br]Thecos
【31】[br]【39】[originaltext]Lecturer:Inthelastlecture,welookedatthe
【31】[br]【38】[originaltext]Lecturer:Inthelastlecture,welookedatthe
【31】[br]【37】[originaltext]Lecturer:Inthelastlecture,welookedatthe
随机试题
Yourdogisassmartasanytwoyearold,accordingtoanewstudy.Dogsbri
•Lookatthestatementsbelowandthe5passagesabouttheEuropeanMonetarySy
健康服务营销中缓解客户“认知分歧”,坚定客户信心的方法有()A.讨好客户 B
β2受体激动剂治疗支气管哮喘时的作用机制不正确的是A、舒张气道平滑肌 B、降低
患者女,50岁。胆道蛔虫病1天,体温39℃,巩膜黄染,B型超声示胆总管结石。为警
具有透邪解郁、疏肝理脾功效的方剂是A.逍遥散 B.四逆散 C.小柴胡汤 D
下列关于俄国二月革命的表述,不正确的是()A.推翻了罗曼诺夫王朝的专制统治 B
在()沟通中,沟通的进程主要受个体的主观感受和想象所引导oA、正式B、口头
关于劳动合同效力的说法,正确的是()。A.用人单位投资人发生变更,原劳动合同继
网络图的中间节点是()的节点。A.既无外向箭线,也无内向箭线 B.只有外向箭线
最新回复
(
0
)