首页
登录
职称英语
Choose the correct letter, A,B or C. [br] The rover bus ticket [originaltext]An
Choose the correct letter, A,B or C. [br] The rover bus ticket [originaltext]An
游客
2024-01-05
59
管理
问题
Choose the correct letter, A,B or C. [br] The rover bus ticket
An unspoiled splendid scenery take its shape in the valley and estuary of the river Treloar, abundant with wildlife as well as views of historic interest. There are lots of channels to explore the area with the wonderful public transport networks. With just short walks in between spots, it is possible for you to leave the car behind and travel by boat, train or bus.
There is the Treloar Valley passenger ferry running between villages, alongside the river estuary and serves as a link with the train station at Barry, from which it takes only 10-minute walk from the riverside village of Carlton. In the past, the main transport way in the area was the river and as in the past, the ferry timetable varied from day to day according to the time and height of the tide.
The ferry is also seasonal, usually running its businesses during the period between April and September depending on the weather.
Visiting our website, www.treloarferry.co.uk, it’s convenient to download the timetable. If you would like to relax and enjoy the wonderful scenery, just take a river cruise to Carlton and back from the nearby City of Plymouth. Visitors were carried along the same route by steamships in the past. Queen Victoria and her family also enjoyed such trip in 1856.
Today, it takes you few hours to do the journey; the round trip only lasts for 4 to 5 hours, varying in terms of the tides and weather. You can travel up river by boat and return to Plymouth by train if you prefer. There will be wheelchair access on all the cruise boats and trains.
For more information and departure times, please ring Plymouth boat cruise on 01752823104.
Trains travel between Carlton and Plymouth many times a day with different stations in between throughout the year. Local commuters as well as visitors who fancy the lovely scenery prefer to use the service.
The highlight of the journey is going across the river on the amazing viaduct which was constructed in the early period of the 20th century, and it towers 120 feet over the water.
Tickets can be directly bought on the train so it is unnecessary to book ahead. You can reach National Rail Inquiries by phone or online for more details about fares and timetables. The bus service is now linking all train stations and villages in the zone, specially for holidaymakers.
There is a rover ticket including unlimited journeys, which can be used on weekends and national holidays. The rover ticket offers great value for money and is now even cheaper than it was last year.
For adults, a ticket costs 5.50 pounds per day, for senior citizens the cost is 4.50 pounds and a family ticket for up to 5 people only costs 12 pounds. You can purchase tickets on the bus.
选项
A、can be used for up to five journeys a day.
B、is valid for weekend travel only.
C、has recently gone down in price.
答案
C
解析
定位句为“The rover ticket offers great value for money and is now even cheaper than it was last year.”。定位词已经明显表示出这个票价下降了,定位词的替换并不难,理解上不会有很大的障碍。此题同时可以用排除法,上一句中已经提到“There is a rover ticket including unlimited journeys,which can be used on weekends and national holidays.”周末是无限次使用的,其他时间的并没有提及,因此排除A;同时又说节假日也可以使用,排除B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3336842.html
相关试题推荐
Questions27-30ForeachquestiononlyONEofthechoicesiscorrect.Writethe
Questions27-30ForeachquestiononlyONEofthechoicesiscorrect.Writethe
Questions27-30ForeachquestiononlyONEofthechoicesiscorrect.Writethe
Questions27-30ForeachquestiononlyONEofthechoicesiscorrect.Writethe
Questions27-30ForeachquestiononlyONEofthechoicesiscorrect.Writethe
Questions27-30ForeachquestiononlyONEofthechoicesiscorrect.Writethe
Questions27-30ForeachquestiononlyONEofthechoicesiscorrect.Writethe
Questions27-30ForeachquestiononlyONEofthechoicesiscorrect.Writethe
Questions27-30Foreachquestion,onlyONEofthechoicesiscorrect.Writethe
Questions27-30Foreachquestion,onlyONEofthechoicesiscorrect.Writethe
随机试题
Itisstillunusualtogetasatisfactoryjobwithoutajobinterview.A、未经求职面试就得
[originaltext]M:WhoisthemostfamouspersoninThailand?W:TataYoung,Ith
Before1978,China’seconomyhadaweakfoundationinagriculture,andther
土地权属调查过程中,若已签订的《土地权属界线协议书》经核实无误,则可继续延续使用
关于水运工程混凝土质量检验:(5)关于高性能混凝土的抗氯离子渗透性标准试验方法,
对仪器的使用和操作,下列说法正确的是()。A.容量瓶在使用前一定要检漏、洗涤并烘
在继电器接触器控制电路中,自锁环节的功能是:A.保证可靠停车 B.保证起动后持
按照用途划分,固定资产贷款一般包括()。A.房地产贷款 B.科技开发贷款
一般资料:吕某,女性,17岁.高中二年级学生。 案例介绍:吕某出生于普通双职工
慢性肾盂肾炎诊断的主要依据是 A.影像学检查有局限粗糙的肾皮质瘢痕,伴有相应的
最新回复
(
0
)