首页
登录
职称英语
It has recently been announced that a new high school may be built in your c
It has recently been announced that a new high school may be built in your c
游客
2024-01-03
71
管理
问题
It has recently been announced that a new high school may be built in your community. Do you support or oppose this plan? Why? Use specific reasons and details in your answer.
选项
答案
Do you like a new high school to be built in your community?
The basic prerequisite of success for any community is the education of its citizens. Because the advantages of a high school education in my town are presently available to only a limited number of students every year, I wholeheartedly support the construction of a new school facility to serve our community.
The competition to get into high school in my town is fierce. There are three middle schools in town, but only one high school. Because the number of applicants to the single high school far exceeds the available spaces in the high school, only the richest and most qualified students are able to go to school. The skills taught in high school including advanced math, analysis, and high-level reading and writing are important to every citizen, no matter what profession they later choose. Even if they are . manual laborers, the ability to critically analyze problems taught in high school will make them better and more highly skilled workers.
Beyond teaching practical skills to more local children, another high school will give children more opportunity to attend college. Holding a college degree is almost the only way a person can be assured of getting a stable, high-paying job. Even a degree from a two- or three-year junior college can mean the ability to make a salary thousands of yuan annually higher than a high school diploma.
Because our current high school is so small, many bright children with promising college careers ahead of them have no way of even obtaining the high school diploma! We must make sure the road to higher education remains open to as many young people as possible.
Finally, if we cannot afford to open this high school, our town will have a serious problem with the number of unemployed youths who graduate from middle school with nothing to do. If they cannot find good jobs, they might be tempted to commit crimes, use drugs, or, if they are girls, engage in prostitution. Giving these children another option would both save them and help society.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3329792.html
相关试题推荐
HudsonRiverSchoolTheHudsonRiverSchoolencompasses
HudsonRiverSchoolTheHudsonRiverSchoolencompasses
HudsonRiverSchoolTheHudsonRiverSchoolencompasses
HudsonRiverSchoolTheHudsonRiverSchoolencompasses
HudsonRiverSchoolTheHudsonRiverSchoolencompasses
HudsonRiverSchoolTheHudsonRiverSchoolencompasses
HudsonRiverSchoolTheHudsonRiverSchoolencompasses
HudsonRiverSchoolTheHudsonRiverSchoolencompasses
HudsonRiverSchoolTheHudsonRiverSchoolencompasses
HudsonRiverSchoolTheHudsonRiverSchoolencompasses
随机试题
Tagorehadasharplydefinedsenseofthe(i)_________ofscientificinquiry.Th
Nearlyathirdofbookspurchasedlastyearwerejuveniletitles.Nowadaysparen
Themodernageisanageofelectricity.Peoplearesousedtoelectricligh
根据文意,下列依次填入文中括号内的句子最恰当的排序是()。①××市人民政府授权市
范先生,45岁,吸烟20年,血压130mmHg/80mmHg,空腹血糖4.7mm
某学者评论义和团运动时写道:“他们站在新旧交替的世纪转折点,对已然逝去的时光作出
教学过程有哪些特点?
建设单位应当将大型的人员密集场所和其他特殊建筑工程的消防设计文件报送公安机关消防
根据我国《宪法》的规定,可以提出宪法修正案的主体是( )。 A.全国人大常委
“如果教育家希望从一切方面去教育人,那么就必须首先从一切方面去了解人。”乌申斯基
最新回复
(
0
)