首页
登录
职称英语
Do you agree or disagree with the following statement?It is better to relax by
Do you agree or disagree with the following statement?It is better to relax by
游客
2024-01-02
93
管理
问题
Do you agree or disagree with the following statement?
It is better to relax by watching a movie or reading a book than doing physical exercise.
Use specific reasons and examples to support your answer. Be sure to use your own words. Do not use memorized examples.
选项
答案
People nowadays live under a high level of pressure, and therefore, finding a way to relax is of paramount importance to their well-being. It is held that it is better to relax by watching a movie or reading a book than doing physical exercise. Personally, I have my doubts. On the contrary, I believe doing physical exercise is a more ideal way to take a break from the hustle and bustle of modern life.
First of all, many people work at the office, and thus have a sedentary lifestyle. It is common for people to sit at the desk for hours. This is very unhealthy as people are likely to gain weight easily and have aching backs due to the fact that they stay still for too long, maintaining one sitting posture. Reading books or watching movies would require more sitting. l am in doubt about the benefit of sitting for an even longer period of time after already having sit for hours at work. Doing physical exercises, by contrast, will take people away from desks and work, make them move and stretch their arms and legs. It will also generate more adrenaline and dopamine in the body that make people feel happier. Furthermore, people can get more fresh air when they do physical exercise outdoors.
Secondly, people can have more opportunities to interact with others when they do physical exercise; the interpersonal interaction would make people feel relaxed. One can invite family and friends to do sports such as playing badminton and table tennis or swimming. They can compete with each other or play as a team. They can also share any problems or concerns with others while doing sports. Moreover, when people have worries or experience troubles, doing some intense physical exercise with others, such as boxing, is a healthy way to loosen up. In comparison, reading or watching movies is more likely to be an individual activity. One does not usually talk with others while reading or watching a movie, so the level of interaction involved is much lower than that when doing sports.
Admittedly, reading a book or watching movies, in the sense of enriching people’s spiritual world, is also a good way to relax. However, after making allowance for the sedentary lifestyle and the level of interaction involved in these two types of recreation, I tend to choose relaxing by doing physical exercise.
解析
第1段:引入话题,表明自己的观点。提供背景信息,并引出话题,改写题干。说明自己的选择:体育锻炼是一种更理想的放松方式。
第2段:提出第一个理由。提到现代人的久坐习惯,并以此为背景。介绍久坐可能带来的两个危害。把看书或看电影和久坐关联起来,说明前者不利于人们摆脱这种不健康的生活方式,凸显了体育锻炼在改变这一生活方式方面的益处,额外补充了运动对健康的两个好处。
第3段:提出第二个理由。通过举例,生动地佐证体育锻炼有利于增强人际互动,点明阅读或看电影较不利于人际互动。
第4段:总结段。第一句起让步的作用,通过讨论阅读或看电影的益处,增强了文章的客观性。第二句综合上述理由,再次强调自己的立场。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3327602.html
相关试题推荐
Whatisthetutor’sopinionofthefollowingcompanyprojects?ChooseSIXanswer
Whatisthetutor’sopinionofthefollowingcompanyprojects?ChooseSIXanswer
Whatisthetutor’sopinionofthefollowingcompanyprojects?ChooseSIXanswer
Whatisthetutor’sopinionofthefollowingcompanyprojects?ChooseSIXanswer
Whatisthetutor’sopinionofthefollowingcompanyprojects?ChooseSIXanswer
Whichofthefollowingdoesthepassagemainlydiscuss?[br]Itcanbeinferre
Whichofthefollowingdoesthepassagemainlydiscuss?[br]Whatisthepurpo
Whichofthefollowingdoesthepassagemainlydiscuss?[br]Accordingtothe
Whichofthefollowingquestionsdoesthepassageprimarilyanswer?[br]Allo
Whichofthefollowingquestionsdoesthepassageprimarilyanswer?[br]Thea
随机试题
BeautyandBodyImageintheMediaA)Imagesoffemalebodies
下列关于影响资本成本因素的说法中,不正确的是( )。A.资本成本上升,投资的价值
数据库恢复通常基于()。A.数据备份 B.日志文件 C.数据管理系统 D
A.社区实验 B.病例对照研究 C.队列研究 D.横断面研究 E.现场实
A.三七氨酸 B.三七黄酮 C.乌头碱 D.三七皂苷 E.消旋去甲乌药碱
患者女性,70岁,有风湿性心脏病二尖瓣狭窄,反复住院治疗,此次住院治疗效果不佳,
心理测试施测的标准化包括()。A.相同的题目 B.相同的测试环境. C
恩典公司生产甲产品,2019年6月月初在产品数量30件,完工程度60%,6月份投
施工无抗浮结构设计的水池时,正确的降排水做法有( )。A.选择可靠的降低地下水
控制大体积混凝土温度裂缝的常用措施有( )。A、提高混凝土强度 B、降低水胶
最新回复
(
0
)