首页
登录
职称英语
Modem cowboy seem to be giving up the bandanna (印花大手帕) handkerchief; yet the
Modem cowboy seem to be giving up the bandanna (印花大手帕) handkerchief; yet the
游客
2024-01-01
61
管理
问题
Modem cowboy seem to be giving up the bandanna (印花大手帕) handkerchief; yet there was a time when this article was almost as necessary to a cowboy’s equipment as a rope, and it served for purposes almost as varied.
The bandanna made a good sling for a broken arm; it made a good bandage for a blood wound. Early Irish settlers on the Nueces River used to believe that a bandanna handkerchief that had been worn by a drowned man would, if cast into a stream above the sunken body, float until it came over the body and then sink, thus locating the body. Many a cowboy out on the lonely plains has been buried with a clean bandanna spread over his face to keep the dirt, or the coarse blanket on which the dirt was poured, from touching him. The bandanna has been used to hang men. Rustlers used to "wave" strangers around with it as a warning against nearer approach, though the hat was more commonly used for signaling. Like the Mexican sombrero (阔边帽) or the fourgallon Stetson, the bandanna could not be made too large. When the cowboys of the Old West make their final parade on the grassy shores of Paradise, the guidon (旗手) that leads them should be a bandanna handkerchief. It deserves to be called the "flag of the range country". [br] That bandanna had magic powers was the belief of ______.
选项
A、all cowboys
B、the Nueces Indians
C、Mexican settlers
D、Irish settlers
答案
D
解析
细节题型见第二段第二句:早期驻扎在Nueces河流域的爱尔兰定居者认为如果某人溺水而亡,将他曾带过的印花大手帕投入他沉入的水面,那么这块手帕就会一直浮在水面直到它飘过那名溺水者的尸体时才沉没;人们就此可找到那具尸体。因此有关印花大手帕有魔力的说法应是爱尔兰定居者的,答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3325354.html
相关试题推荐
Thegas______fromthetankisdangerous.A、givenoffB、givingoutC、givingaway
Modemcowboyseemtobegivingupthebandanna(印花大手帕)handkerchief;yetthe
Modemcowboyseemtobegivingupthebandanna(印花大手帕)handkerchief;yetthe
Modemcowboyseemtobegivingupthebandanna(印花大手帕)handkerchief;yetthe
Modemcowboyseemtobegivingupthebandanna(印花大手帕)handkerchief;yetthe
Modemcowboyseemtobegivingupthebandanna(印花大手帕)handkerchief;yetthe
Thegas______fromthetankisdangerous.A、givenoffB、givingoutC、givingaway
Thegas______fromthetankisdangerous.A、givenoffB、givingoutC、givingawayD
Nowonlineprovisionistransforminghighereducation,givingthebestuniver
Nowonlineprovisionistransforminghighereducation,givingthebestuniver
随机试题
OneofDaraTorres’trainersiswalkingalloverme.Literally,I’mlyingon
TheLakeDistrictinnorth-westEnglandisanarearemarkablylittleaffecte
(1)Thirty-sevenmenhavebeenelectedPresidentsince1789,andtheAmerican
UnderstandingDepressionI.Misunderstandingofdepressi
PudongNewAreaispartofthecityofShanghai.Itislocatedontheeaster
35岁男性患者,上呼吸道感染后第3天,出现颜面及双下肢水肿,尿量减少,血压165
关于循证医学的描述,错误的是A.以证据为基础 B.包含循证医学与循证药学信息
关于青春期心理卫生以下哪项是错误的()。A.女性的性心理发育指青春期女性由于
已知开关闭合前电容两端电压Uc(0-)=6V,t=0时刻将开关S闭合,t≥0时,
根据《建设工程项目管理规范》(GB/T50326-2017),项目管理实施规划应
最新回复
(
0
)