首页
登录
职称英语
Now which are the animals really to be pitied in captivity? First, those cle
Now which are the animals really to be pitied in captivity? First, those cle
游客
2023-12-31
57
管理
问题
Now which are the animals really to be pitied in captivity? First, those clever beings whose lively urge for activity can find no outlet behind the bars of the cage. This is most conspicuous, even for the uninitiated, in the case of animals which, when living in a free state, are accustomed to roaming about widely. Owing to this frustrated desire, foxes and wolves housed, in many old-fashioned zoos, in cages which are far too small, are among the most pitiable of all caged animals.
Though pinioned swans generally seem happy, under proper care, by hatching and rearing their young without any trouble, at migration time things become different: they repeatedly swim to the lee side of the pond, in order to have the whole extent of its surface at their disposal, trying to take off. Again and again the grand preparations end in a pathetic flutter of their half wings; a truly sorry picture!
This, however, rarely awakens the pity of the zoo visitor, least of all when such an originally highly intelligent and mentally alert animal has deteriorated, in confinement, into a crazy idiot, a very caricature of its former self. Sentimental old ladies, the fanatical sponsors of the societies for Prevention of Cruelty to Animals, have no compunction in keeping a grey parrot in a relatively small cage or even chained to a perch. Together with the large corvines, the parrots are probably the only birds which suffer from that state of mind, common to prisoners, namely, boredom. [br] What does "the uninitiated" mean?
选项
A、People who visit animals in urban zoos.
B、People who do not like animals of the wild.
C、People who know little about a certain topic.
D、People who do not visit zoos every year.
答案
C
解析
本题考查词义理解。将解题点定位在第一段第三句“This is most conspicuous,even for the uninitiated,in the case of animals which,when living in a free state,are accus-tomed to roaming about widely.”,由此可知,这种情况很明显,甚至对没有经验的人也是这样。uninitiated缺乏某种特定经验的人。所以,答案是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3322368.html
相关试题推荐
Non-indigenous(non-native)speciesofplantsandanimalsarrivebywayoft
Non-indigenous(non-native)speciesofplantsandanimalsarrivebywayoft
Non-indigenous(non-native)speciesofplantsandanimalsarrivebywayoft
Whenbotheredbyotheranimalsorhumans,somespeciesofhomedlizardswillpos
ASports体育运动Manyanimalsengageinplay,butho
ASports体育运动Manyanimalsengageinplay,butho
ASports体育运动Manyanimalsengageinplay,butho
ASports体育运动Manyanimalsengageinplay,butho
ASports体育运动Manyanimalsengageinplay,butho
ASports体育运动Manyanimalsengageinplay,butho
随机试题
Entertheinformationage.Informationistherawmaterialformanyoftheb
Labelthemapbelow.WritethecorrectletterA-H,nexttoQuestions11-15.[img
[originaltext]M:Doyougotoworkataquarterpasteight,Jane?W:Yes,Ido.
土地登记代理人最基本的权利是( )。A.获取劳务报酬的权利 B.依法开展土地
后牙金一塑桥金属面下面作固位形的目的是()A.增强桥体的强度 B.
A.血小板减少 B.甲状腺功能减退 C.中毒性肝病 D.粒细胞减少 E.
房地产经纪人在开展市场营销时,应考虑所售房地产周边商业、教育配套设施等因素,这说
(2013年真题)下列各项企业竞争策略运用了波士顿矩阵分析的是()。A.放弃与对
冻结排桩法深基坑支护技术的主要特点有()。A.适用于大体积深基坑施工 B.适用
关于法规变化类合同价款的调整,下列说法正确的是()。A.不实行招标的工程,一般
最新回复
(
0
)