首页
登录
职称英语
Some people associate migration mainly with birds. Birds do travel vast dist
Some people associate migration mainly with birds. Birds do travel vast dist
游客
2023-12-31
74
管理
问题
Some people associate migration mainly with birds. Birds do travel vast distances, but mammals also migrate.
An example
is the caribou, reindeer that graze on the grassy slopes of northern Canada. When the weather turns cold, they travel south until spring. Their tracks are so well-worn that they are clearly visible from the air. Another migrating mammal is the Alaska fur seal. These seals breed only in the Pribilot Islands in the Bering Sea. The young are bom in June and by September are strong enough to go with their mothers on a journey of over 3 ,000 miles. Together they swim down the Pacific Coast of North America. The females and young travel as far as southern California. The males do not journey so far. They swim only to the Gulf of Alaska. In the spring, males and females all return to the islands, and there the cycle begins again. Whales are among the greatest migrators of all. The humpback and blue whales migrate thousands of miles each year from the polar seas to the tropics. Whales eat huge quantities of plankton. These are most abundant in cold polar waters. In winter, the whales move to warm waters to breed and give birth to their young. [br] Where can you See from the air the migration of the mammals?
选项
A、In the Pribilot Islands.
B、In the Bering Sea.
C、In southern California.
D、In northern Canada.
答案
D
解析
本题考查细节理解。根据文章第三、五句“An example is the caribou,reindeerthat graze on the grassy slopes of northern Canada…Their tracks are so well—worn that theyare clearly visible from the air.”可知,驯鹿在加拿大北部的草原吃草,他们的迁徙路径可以清晰地从空中看到。因此,答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3322250.html
相关试题推荐
[img]2014m3s/ct_etoefm_etoefwriteb_0090_20138[/img]Question:Somepeoplethink
Insteadof"intelligence,"somepeopleprefertospeakof"awareness."Inan
Giventheseemingintelligenceofcetaceans,peoplearealwaystemptedtoco
Giventheseemingintelligenceofcetaceans,peoplearealwaystemptedtoco
Youneedtotravelfromyourhometoaplace40miles(64kilometers)away.
Somepeopleprefertoworkforthemselvesorownabusiness.Othersprefert
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Peopleshouldsometim
Somepeoplethinkthatchildrenshouldbegintheirformaleducationataver
Somepeopleprefertospendmostoftheirtimealone.Othersliketobewith
Isitmoreimportanttobeabletoworkwithagroupofpeopleinateamor
随机试题
Therearesomanybadthingsaboutwomendrivers,Idon’tknowwheretostar
Labelthemapbelow.Writethecorrectletter,A-L,nexttoQuestions11-16.[im
[originaltext]M:Findingcomfortinfood.Eatingtherightdishescanliftour
(1)Themoreresponsibilityyoutakeonatworkandinlife,themoreofteny
1,25-(OH)-D的生理作用是A.使血钙降低,血磷升高 B.使血钙、血磷均
耵聍栓塞所致的临床表现不包括A.咳嗽 B.耳漏 C.耳痛 D.眩晕 E.
多巴胺的药理作用是A.激动外周血管平滑肌腺苷受体 B.激动外周血管平滑肌M胆碱
教育的人口功能有哪些?
()是指除了信用评级不同外,其余条件全部相同(包括但不限于期限、嵌入条款等)的两
常用的坡道式机动车停车库类型中,( )布局简单整齐,交通线路明确,上下行坡道干
最新回复
(
0
)