首页
登录
职称英语
On the Internet, ads are a real problem. They’re a problem for us, the people
On the Internet, ads are a real problem. They’re a problem for us, the people
游客
2023-12-26
57
管理
问题
On the Internet, ads are a real problem. They’re a problem for us, the people, and not just because they clutter up our Web pages, they also cost us money (in mobile data charges), battery life and time.
Surprisingly, they’re also a problem for advertisers and websites. Suddenly the popularity of ad-blocking software has reached a tipping point. According to a study by Adobe and PageFair (which offers anti-ad-blocking services), 41 percent of adults younger than 30 use these blockers. Overall, ad-blocker installations are up 48 percent in a year — and that was before Apple began approving ad-blocking apps for the iPhone and iPad last September, marking ad blocking has come to the mobile world for the first time in a huge way.
The thing is, most of those free articles, videos and services you enjoy are brought to you by the advertising. If you’re not seeing the ads, then the central financial transaction of the online content economy collapses. What then?
Some websites appeal to visitors directly, asking you to view the ads. Last summer Wired.com’s home page said, "Please do us a favor and disable your ad blocker." Other sites simply turn you away if you have an ad blocker installed. The sites for leading UK broadcasters Channel 4 and ITV present a dark screen.
Enter ad-blocker-blocking technology — Web software that tries to fool the ad blockers so that the ads appear despite your blocker. Some companies that operate ad blockers even accept money from large advertisers, although they deny giving ads from those companies’ special treatment.
But these tactics treat the public as the enemy. They create a technology arms race. "You will see our ads, like it or not!"
Advertising executives may tell you that one solution may be native advertising: ads dressed up as articles. They’re displayed as actual stories or videos rather than splashy ads, so they pass through ad blockers. These can lead to some
murky
territory, however, blurring the line between traditional content and content aiming to sell you something.
So tech Utopians like me wonder why the answer isn’t micropayments. You know, instead of looking at ads, you’re automatically billed a few cents for each article you read or video you watch. Unfortunately, in the late 1990s and early 2000s a bunch of companies tried to invent micropayment systems; all of them failed.
To find out why, I tracked down the CEOs of some of the startups who have all moved on to other endeavors. "Micropayments sound great on paper," former BitPass CEO Douglas Knopper told me. "But in practice, they require four things for the consumer that are hard to pull off: simplicity, ubiquity, security — and it has to be free. The economics to the retailer don’t work, because there are too many middlemen — credit card processors, etc. So until someone figures out how to crack the code ... micropayments aren’t going to get any traction."
The timing was wrong, too. Charles Cohen, founder of failed micropayment company Beenz, told me that these efforts mostly died "because the dot-com bubble burst, and most of the companies who were accepting and issuing our microcurrency went up in a puff of smoke."
So micropayments may face an uphill battle, but there aren’t any screamingly obvious reasons why they couldn’t work now. It seems Web companies would be happy to get out of the ad-blocking arms race, while Web users, well, we wouldn’t mind paying a few cents here and there to never encounter another intrusive banner ad or slow-to-load video ad. [br] Blocking online ads will have an effect on______.
选项
A、the availability of free services
B、the economy of the country
C、the transaction of businesses
D、the installation of apps
答案
C
解析
细节题。第3段第1句提到广告能推荐你喜欢的免费文章、视频和服务。拦截广告也许会拦截部分免费服务的信息,但并不意味着阻断其他获取免费服务的渠道,故应排除A。第2句提到了广告被拦截之后会出现的问题:网络内容经济的核心金融交易就会崩溃,因此可以推断广告被拦截会影响金融交易,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3306108.html
相关试题推荐
TheblackpeopledidnotvoteinAmericain1941.[br][originaltext]WhenH
TheblackpeopledidnotvoteinAmericain1941.[br][originaltext]WhenH
TheblackpeopledidnotvoteinAmericain1941.[br][originaltext]WhenH
TheblackpeopledidnotvoteinAmericain1941.[originaltext]WhenHenryt
Whatkindofpeoplewereearlycolonialnewspapersdesignedfor?[br][original
Whatkindofpeoplewereearlycolonialnewspapersdesignedfor?[originaltext]
TheCommissionisexpectedtoproposeallowingpeopletochoosewhichlegal
TheCommissionisexpectedtoproposeallowingpeopletochoosewhichlegal
TheCommissionisexpectedtoproposeallowingpeopletochoosewhichlegal
TheCommissionisexpectedtoproposeallowingpeopletochoosewhichlegal
随机试题
HowtoPresentaSeminarPaperToinvolvetheirstudentsmoreact
Huangjianxiang’spassionate______madethefootballmatchbetweenItalyandAu
TeachingEnglishthroughChildren’sLiteratureI.Acase:c
Thetaskofbeingacceptedandenrolledinauniversityorcollegebeginsea
关于选题策划基本步骤中的信息梳理,说法正确的有( )。A.对搜集到的各种信息进
用2K×4位的RAM芯片组成16K字节的存储器,共需RAM芯片为多少()。A.1
治疗佝偻病,每天服用维生素D的剂量为A.1500万~2000万IU B.300
网架结构体系是由许多杆件按照一定规律组成的网状结构。其中平板网架的主要特点包括(
有关牙槽骨松质骨的描述,不正确的是A.承受咬合力大的区域,骨小梁粗大致密 B.
孕妇,32岁,G1P0,停经55天,少量阴道流血5天,今早阴道流血量增多伴腹痛,
最新回复
(
0
)