首页
登录
职称英语
What does the speaker feel about summer pictures? [br] [originaltext]In any mov
What does the speaker feel about summer pictures? [br] [originaltext]In any mov
游客
2023-12-25
78
管理
问题
What does the speaker feel about summer pictures? [br]
In any movie theater any summer, you can practically hear the atrophying of brain cells. Summer pictures don’t insult the audience’s intelligence so much as they ignore it, playing instead to the mass-market inner child. But with most big films serving as a form of popcultural potty training, there’s a grand void to be filled for viewers who have not sent their brains to summer camp—who want the occasional film to speak to their inner grownup.
Human cloning involves creating an embryo out of a cell taken from a fully developed human being. "Reproductive" cloning means growing an embryo into a second, genetically identical human being. "Therapeutic" cloning, by contrast, means using an embryo as a source of stem cells for the person who supplied the originally cell. The theory is that stem cells with DNA identical to yours would be more likely to develop successfully into re placement parts for you. Brain cells for people with Parkinson’s are the most promising example, but ultimately even severed limbs might grow back this way.
选项
A、Therapeutic cloning is used mainly for research purposes and therefore should be allowed to continue.
B、Therapeutic cloning is used for medical purposes and not for reproducing full human beings.
C、Therapeutic cloning is used for replacing the diseased parts of human organs.
D、Brain cell can be used in the future to cure the Parkinson’s disease.
答案
A
解析
原文讨论的主题是therapeutic cloning(用于治疗的克隆技术),根据原文可知克隆可用于繁殖和治疗,用于治疗的克隆细胞可作为stem cells(干细胞),由于它与原供应体的DNA一样,所以可以成功用于原供应体的移植。克隆技术对帕金森症的治疗有广阔的前景。由此可见,只有选项a的说法与原文不符,因此,该选项是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3303280.html
相关试题推荐
Thespeaker’sreasonforchanginghisopinionwashighlypertinent.A、imaginative
WeanticipatebeingabletohaveoursummervacationinItaly.A、agitateB、expect
Thespeaker’sreasonforchanginghisopinionwashighlypertinent.A、imaginative
WeanticipatebeingabletohaveoursummervacationinItaly.A、agitateB、expect
Thegeneralmanagerdemandedthatthejobwillbecompletedbeforethesummerho
Thegeneralmanagerdemandedthatthejobwillbecompletedbeforethesummerho
Thegeneralmanagerdemandedthatthejobwillbecompletedbeforethesummerho
Thespeaker’s______answerledtoanoutcryformtheOpposition.A、impressiveB、ev
Shewassuchanenergeticspeakerthatsheheldourattentioneveryminuteofth
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中国经济社会发展的讲话。中国的改革开放已经走过了26个年头。26年来,中国发生了翻天覆地的变化。
随机试题
Whatisitthatbringsaboutsuchanintimateconnectionbetweenlanguagean
[originaltext]Theprivatemotorvehiclehasgivenusafreedomourancestor
[originaltext] Theold-fashionedpracticeofratinginstructorsbywatchingth
Asamatteroffact,whenallalanguagetakesfromanotheroneismerewords
[originaltext](16)Intoday’sjobmarket,itisnotuncommonforjobseekers
颗粒愈细,与水反应的表面积愈大,因而水化反应的速度愈快,水泥石的早期强度愈高,但
A.肾阴虚证 B.肾阳虚证 C.胃阴虚证 D.胃热熏蒸证 E.阴虚火旺证
因体质虚弱所致的虚性晕厥除主穴外,应选用A.气海、关元 B.风池、肾俞 C.
某建设项目采用ADMS模型进一步预测环境空气质量影响,逐时地面气象数据的要素至少
(2020年真题)根据《社会保险法》,失业人员从失业保险基金中领取失业保险金应当
最新回复
(
0
)