首页
登录
职称英语
[originaltext]Cyber attacks are on the increase against home computer users lar
[originaltext]Cyber attacks are on the increase against home computer users lar
游客
2023-12-25
62
管理
问题
Cyber attacks are on the increase against home computer users largely because they have lower levels of security protection. That’s according to Symantec Corporation that sells computer anti-virus software. Symantec’s latest Internet Security Threat Report finds home users account for 86% of all targeted attacks followed by businesses that sell financial services. In addition, attackers are using a variety of techniques to escape detection and prolong their presence on your system. Symantec says there’s one reason scammers are going after home computers. "And that’s partially because of the data that contain credit card information, social security numbers, and partially because of the machines that control the high speed links which in turn can be used for spamming, and fraud". Symantec says attackers are using a variety of means to steal information and they get more sophisticated every day. "So we’ve already seen the attackers go from e-mail only to Web browsers. And now we are starting to see them using other techniques, such as instant messaging and phone calls." The company urges computer users to develop Internet streetsmarts and be skeptical of anyone online who asks them to divulge confidential information.
选项
A、Because of the data that contain credit card information.
B、Because of the data that contain social security numbers.
C、Because of the machines that control the high speed linkds which in mm can be used for spamming, and fraud.
D、Because of less protection of home computers.
答案
D
解析
此题要看清题目,题目问的是哪一个选项“not”被提到。其他选项都明确提到过,只有最后一项,“家用电脑的保护不够”没有被提到成为家用电脑容易成为被攻击对象的原因。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3302931.html
相关试题推荐
Thecomputerhasdramaticallyaffectedjustlikephotographiclensesareconstru
The______ofelectroniccomputershasopenedupnewwaysofdataanalysisfort
TohaveacomputerwithoutbeingconnectedtotheWebislikehavinganoldradi
______havebeenmadefornearlythreedecadestoincreasetheamountofprecipi
Accordingtosomescientists,thecomputerwilldomuchharmtopeople’shealth
Manystudentsagreedtocome,butsomestudentsagainstbecausetheysaidtheyd
Ascountries______toincreaseyieldsonexistingcroplandsthroughintensifiedu
Attemptshavebeenmadefornearlythreedecadestoincreasetheamountofpreci
Manystudentsagreedtocome,butsomestudentsagainstbecausetheysaidtheyd
Hispeersadmonishedhimthathehadtoincreasehisstudytimeasthefinalexa
随机试题
Tomhassomenewpencils.Theyarered,black,blue,whiteandgreen.Tomlik
Everytimeapersoneatssomethinghemakesanutritionaldecision.Heaccep
Passage1[originaltext]OneofthemostsignificantfeaturesoftheAmerican
Whatcanweknowabouttheintervieweefromtheinterview?[br][originaltext]W
Crimeisincreasingworldwide.Thereiseveryreasontobelievethe【B1】_____
天津某村庄,在生产经营中既把主要力量放到工业上,又正确地处理了工业和农业的关系;
A.痰饮 B.溢饮 C.悬饮 D.支饮 E.伏饮饮流肢体,则为
表中所列各地区中,2016年11月原煤产量超过同年前10个月平均值的有(
根据我国民事诉讼法律及相关司法解释,下列说法正确的是:() A.民事证据交
关于小儿急性阑尾炎,错误的是 A.病情发展快 B.右下腹体征明显 C.穿孔
最新回复
(
0
)