首页
登录
职称英语
The increasing number of the unaccompanied children across the U. S. border pres
The increasing number of the unaccompanied children across the U. S. border pres
游客
2023-12-24
64
管理
问题
The increasing number of the unaccompanied children across the U. S. border press the United States to detain more and more children. [br]
The United States pressured Mexico to step up detentions of migrants after the number of unaccompanied children arriving at the U. S. border soared to more than 44, 500 in the first six months of 2014. Last year, Mexican authorities apprehended nearly 36,000 children, more than half of whom were unaccompanied. By comparison, Mexico detained just 9, 600 children in 2013.
It was a miracle, the Nepalis say, that the 2015 earthquake, which registered a magnitude of 7. 8 and shook their Valley onto the world stage, happened on a Saturday morning. Throughout rural Nepal, children were in their home villages instead of away in the schoolhouses, and almost everyone was out in the fields planting, picking, cooking and playing.
选项
A、正确
B、错误
答案
A
解析
文章首句是主题句,告诉我们虽然是7.8级大地震,但结果却是个奇迹。接着给我们解释了原因。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3301687.html
相关试题推荐
Thatuniversityhasproducedalargenumberofsocialcelebrities,includingfou
Mariabecameincreasingly________,soshefledtoherhometowninAustria.A、hast
Weshouldletmoreyoungparentsandtheirchildrencanenioyscientificearlye
Shecoversdeadbodiessothattheydonotseebychildrencominghomefromscho
Itisirrationalfortheparentsto________allthehopesontheirchildren.A、sta
Everyautumn,retailershirelargenumbersofseasonalworkerstohandlethe
Everyautumn,retailershirelargenumbersofseasonalworkerstohandlethe
Everyautumn,retailershirelargenumbersofseasonalworkerstohandlethe
Everyautumn,retailershirelargenumbersofseasonalworkerstohandlethe
Everyautumn,retailershirelargenumbersofseasonalworkerstohandlethe
随机试题
[originaltext]M:You’llneed36credithourstogetanM.A.degree.Fifteenmus
【B1】[br]【B12】A、FurthermoreB、ThenC、MoreoverD、HoweverBfurthermore表示递进关系;then
FixingaWorldThatFostersObesityEnvironmentFosteringObesityA)Wh
ThehistoryofindigenouseducationprovisionthroughoutAustralia’sremote
在隐蔽工程实施过程中,监理单位一般采用()方法A.旁站 B.抽查 C.
以下关于维生素D说法错误的是( )。A.孕期维生素D缺乏可导致母亲骨质软化症
患者男性,28岁,急起发热,胸痛和气促6天,叩诊心界明显扩大,吸气时脉搏变弱。1
某工程事故中有20人死亡,该事故属于()。A、一般事故 B、较大事故 C、重
(2010年真题)与抽样调查相比,普查的特点有()。A.使用范围比较窄
A.病原体从传染源排出后,侵入新的易感宿主前,在外环境中所经历的全过程 B.传
最新回复
(
0
)