首页
登录
职称英语
[originaltext] Man: I really enjoyed coming to your store, Linda. It was inte
[originaltext] Man: I really enjoyed coming to your store, Linda. It was inte
游客
2023-12-23
36
管理
问题
Man: I really enjoyed coming to your store, Linda. It was interesting seeing you at work. You’re very professional.
Woman: Thanks, Wang. I’ve been working here since I was sixteen, so I’ve learned a lot.
Man: I just don’t understand why you work. In China, children who are in school never work. Besides, your parents make plenty of money.
Woman: Sure, Mom and Dad could give me everything I need, but they think it’s good for me to learn some responsibility, how to plan a budget, and what I should pay for out of my salary. I’ve been working almost three years now. I’m getting much better at handling money.
Man: Do you give your money to your parents, or do you pay rent and buy groceries?
Woman: No, what I earn is mine. Mom and Dad pay for all the serious stuff. I pay for some of my clothes and school supplies, but mostly I pay for my entertainment. That way I can learn how to spend it wisely.
Man: Do your parents give you advice on how to spend your money?
Woman: Yeah, when I planned my budget, Dad said I should save about half of what I earn so that I can pay for some of my college. He says if I pay for it, I’ll probably study harder and appreciate it more. And I am saving money for college. I have a scholarship for my tuition, but buy my own textbooks and pay for some of the extras like skiing class.
Man: But doesn’t working interfere with your studies?
Woman: I had a little trouble at first because I was used to having a lot of free time, but I learned to be organized. I do a lot of studying at school between classes, and I get up really early. I’ve learned to fit everything in. In fact, I’ve been getting better grades since I started working.
Man: You’ve almost convinced me, and this seems to go along with your general philosophy of independence.
11.How long has Linda held the part-time job?
12.Which of the following things does she pay for?
13.What can Linda learn from part-time job according to the passage?
14.What can we infer from the passage?
选项
A、All of her clothes.
B、Some of her extra classes.
C、Some of her rent.
D、All of her school supplies.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3298810.html
相关试题推荐
[originaltext]下面你将听到一段介绍北京申奥功臣何振梁的讲话。7月13日晚,在莫斯科国际贸易中心,当国际奥委会主席萨马兰奇宣布北京获得2
[originaltext]下面你将听到的是一段有关经济发展的讲话。Iwouldliketocommentontherelations
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中国教育改革与发展的讲话。党的十一届三中全会以来,随着党和国家工作重点转移到以经济建设为中心。
[originaltext]下面你将听到的是一位外国友人在中国一所大学的讲话。Iwouldliketothankyou,Mr.Pres
[originaltext]下面你将听到的是一段有关儿童发展的讲话。儿童的生存、保护和发展是提高人口素质的基础,直接关系到一个国家和民族的前途与命运
[originaltext]下面你将听到的是一段有关企业管理的讲话。Itstandstoreasonthatforanorganiza
[originaltext]下面你将听到的是一段有关国际局势的讲话。InthewakeoftheColdWar,theworldh
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中美交流的讲话。中美两国建交以来,人民之间的交往不断扩大。两国已缔结了33对友好省州和123对姊
[originaltext]下面你将听到的是一段有关文化方面的讲话。Whatweneedisa"CultureofTolerance"
[originaltext]下面你将听到的是一段有关气候变化的讲话。TheevidencethattheEarth’satmosphere
随机试题
Ifyoucontinuetobehavelikethis,you’llendup______(face)beingtried.faci
TheNavyAdmiralWilliamFallonsaidtheUSmiscalculatedthewarandthattime
【S1】[br]【S9】C词义辨析题。根据原文的and可知,此处应填能与academic和political并列的形容词,一起修饰名词lives,故选C。
表演权的保护客体为表演,表演者权的保护客体为作品。()
道路选线难以避开地质缺陷,但尽可能使路线()。A.处于顺向坡上方 B.处于顺
平静呼吸时肺内压在下列哪一个时相中低于大气压()A.吸气初 B.吸气末
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
根据操作方法的不同,清除杂质分为A.挑选 B.风选 C.筛选 D.水选
支气管哮喘的本质是A.一种自身免疫性疾病 B.气道慢性炎症 C.支气管平滑肌
为加强规划对土地利用的整体控制,国家要求相关规划应当与土地利用总体规划相互衔接。
最新回复
(
0
)