首页
登录
职称英语
The speaker mentioned by the author in the passage believed that______. [br] In
The speaker mentioned by the author in the passage believed that______. [br] In
游客
2023-12-21
74
管理
问题
The speaker mentioned by the author in the passage believed that______. [br] In the author’s opinion, the speaker______.
选项
A、gave a correct judgment of the English level of the students
B、had exaggerated the language problems of the students
C、was right in saying that English teachers were not doing their jobs
D、could think and speak intelligently
答案
B
解析
推理题。本题询问的是作者对演讲人的观点所持有的看法。文章第一段第四句话"I was unable to determine from his answers to my questions how this grade 9 level had been established"说明作者对演讲人所说的现在的高中毕业生英语水平只有九级的程度表示怀疑;同时文章第四段的第二和第三句话"As their own command of the language improves,they notice that young people do not have this same ability.Unaware that their own ability has developed through the years,they assume the new generation of young people must be hopeless in this respect"说明抱怨年轻人语言水平太低的人没有意识到自己的水平是多年日积月累的结果。由此可以看出作者认为随着时间的推移,年轻人的英语水平也会提高,而演讲者显然是把学生的语言水平问题夸大了,故选项B为正确答案。由文章第一段的最后一句可看出作者对演讲者确定高中毕业生英语水平只有九级的标准表示怀疑,同时在下一段中作者认为演讲人之流未意识到自己的水平是日积月累的结果,一味夸大了学生的语言水平问题。因此依作者看来,演讲人并没有对年轻人的英语水平作出正确评价,故选项A不是正确答案。文章最后一段第一句。Since this concern about the decline and fall of the English language is not perceived as a generational phenomenon but rather as something new and peculiar to today’s young people,it naturally follows "that today’s English teachers cannot be doing their jobs"说明由于人们没有把对学生英语水平滑坡的担心看成两代人之间的必然现象,而看做是今天的年轻人特有的问题。所以他们很自然地会说今天的英语教师不胜任了。也就是说人们看待问题的错误方法自然而然地导致了他们认为英语教师不能胜任工作的错误结论,故选项C不是正确答案。选项"作者认为演讲者的思想及演讲十分机智"也不正确,因为一方面文章并未提到这种说法,另一方面从文章行文中可看出作者并不同意演讲人的思想和看法。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3291731.html
相关试题推荐
[originaltext]Aferrybelievedoverloadedwithatleasttwohundredpassengers
[originaltext]Aferrybelievedoverloadedwithatleasttwohundredpassengers
Newscanbesomethingtheauthoritieswantyoutoknow,orsomethingtheywo
Newscanbesomethingtheauthoritieswantyoutoknow,orsomethingtheywo
Newscanbesomethingtheauthoritieswantyoutoknow,orsomethingtheywo
Newscanbesomethingtheauthoritieswantyoutoknow,orsomethingtheywo
Newscanbesomethingtheauthoritieswantyoutoknow,orsomethingtheywo
Newscanbesomethingtheauthoritieswantyoutoknow,orsomethingtheywo
Newscanbesomethingtheauthoritieswantyoutoknow,orsomethingtheywo
Newscanbesomethingtheauthoritieswantyoutoknow,orsomethingtheywo
随机试题
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Universitiesshouldg
"OntheInternet,nobodyknowsyou’readog,"readthetitleofafamousPet
HowtoTakeYourTimeHowapersonthinksabouttimecankillhi
Thebranchoflinguisticswhichstudiesthecharacteristicsofspeechsoundsand
Rightnow£4millionhasbeenspenttargetingBritain’spartydrinkers.Aha
数据分布越散,其波动性和不可预测性()。A.越强 B.越弱 C.没有
有权召集持有人大会的机构是()。A:基金公司 B:证券公司 C:证券交易所
所给出的图、表、文字或综合性资料均有若干个问题要你回答。你应根据资料提供的信息进
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
主要使用在应急电源至用户消防设备、火灾报警设备、通风排烟设备、疏散指示灯、紧急电
最新回复
(
0
)