首页
登录
职称英语
[originaltext] The world’s No. 3 record company, EMI became the first major
[originaltext] The world’s No. 3 record company, EMI became the first major
游客
2023-12-19
85
管理
问题
The world’s No. 3 record company, EMI became the first major music company to sell a large selection of its recordings on line on Tuesday.
It related more than 100 albums and 40 singles from acts of famous singers of various styles for fans to download from their computers.
EMI’S downloading trial came as Legal battles rage over copyrights and digital music distribution between the re-cording industry and online music providers like MP3. con, Inc.. MP3. com provides access to music via the popular MP3 technology, a compression format that tunas music on compact discs into small computer fibres. EMI’S music will be available in the future in secure format, after the company develops a player that supports the format.Gurrent MP3 technology allows fans to copy songs again and again, the encoded software being used by EMI will limit consumers from hard drives. A consumer can turn the song to a CD twice and send it to a portable device three times.
选项
A、the recording industry and on-line record companies
B、’the recording industry and downloading-program operators
C、EMI and on-line music providers
D、EMI and MP3
答案
C
解析
根据所供信息可知这场官司是在“这家录音公司”(the recording industry)和诸如MP3等在线音乐供应商之间展开的,而此处“这家录音公司”正是 EMI。因此A、B均与原听力材料内容不符,而D中只提到一家在线音乐供应商,犯了以偏概全的错误,因此正确为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3287165.html
相关试题推荐
[originaltext]HowmanypeopleintheUnitedStatesownacomputer?Accordin
[originaltext]W:Areyoustillhavingtroublewithyourcar?M:Yes!It’sbeen
[originaltext]W:Areyoustillhavingtroublewithyourcar?M:Yes!It’sbeen
[originaltext]W:Areyoustillhavingtroublewithyourcar?M:Yes!It’sbeen
[originaltext]Asanyparentwilltellyou,smallcutsandminorgrazesare
[originaltext]Asanyparentwilltellyou,smallcutsandminorgrazesare
[originaltext]M:Well,Shirley,nowthatwe’veseenthethreeapartments,which
[originaltext]M:Well,Shirley,nowthatwe’veseenthethreeapartments,which
[originaltext]M:Well,Shirley,nowthatwe’veseenthethreeapartments,which
[originaltext]M:Well,Shirley,nowthatwe’veseenthethreeapartments,which
随机试题
ButtwohurdlesstandinthewayofRussia’srealizingitsspacedreams:acolla
AllofthefollowingareAmericanJewishwritersEXCEPTA、IsaacBashevisSinger.
Theprocessbymeansofwhichhumanbeingscanarbitrarilymakecertainthin
Thequalityofpatiencegoesalongwaytowardyourgoalofcreatingamore
Seekingtobuildsupportamongblackfamiliesforitseducationreformlaw,
【B1】[br]【B5】[originaltext]Amanstepsonwhatseemslikesolidgroundbu
在以下选项中,属于组织职业生涯管理的原则的是()A.可行性原则 B.适时性原则
关于计算机,下列说法不正确的是:A.平板电脑属于小型计算机 B.计算机断电
对个人而言,利率水平的变动会影响()。A.对投资收益的预期 B.消费支出和
某股票的β系数是-1.2,则下列说法正确的有( )。A.该股票系统风险低于整个
最新回复
(
0
)