首页
登录
职称英语
[originaltext] Finance ministers from the world’s major economies met Saturda
[originaltext] Finance ministers from the world’s major economies met Saturda
游客
2023-12-18
70
管理
问题
Finance ministers from the world’s major economies met Saturday in Washington, and pledged to redouble their efforts to speed world economic growth.
What is called the Group of Seven finance ministers meet regularly to set policy direction for the International Monetary Fund, in which they are the dominant shareholders. The group of seven includes the United States, Japan, Germany, France, Britain, Italy and Canada.
Russia’s finance minister, Alexei Kudrin, who attended a portion of the meeting, said Russia has no intention of following the OPEC cartel in cutting oil production.
Canada’s finance minister, Paul Goodale, said there is concern about the potentially destabilizing global’ impact of the large U. S. budget deficit. But he is encouraged by assurances from U. S. Treasury Secretary John Snow, that the U. S. deficit will come down.
"He has repeated the United States determination to make progress in that regard," be said. "And he has a plan and a time frame to at least cut that deficit in half in the next number of years. That certainly would be helpful."
During two days of meetings, world finance ministers are also discussing debt problems of the poorest countries. The head of the African Development Bank, Omar Kabbaj, says the poorest countries need more debt relief. But he identifies one group of African countries that have been growing at five percent annual rates and’ reducing poverty.
选项
A、discuss how to promote international economic growth
B、set policy direction for International Monetary Fund
C、talk about how to meet the challenges posed by globalization
D、discuss how to control production
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3284751.html
相关试题推荐
[originaltext]IfirstwenttotheAmazonbasinin1974,ononeofmyfirst
[originaltext]IfirstwenttotheAmazonbasinin1974,ononeofmyfirst
[originaltext]IfirstwenttotheAmazonbasinin1974,ononeofmyfirst
[originaltext]W:Whatpeoplelearnisthattheyareinthehandsofassassins.
[originaltext]W:Whatpeoplelearnisthattheyareinthehandsofassassins.
[originaltext]Ahigh-poweredZimbabweandelegation,whichisoptimistictha
[originaltext]Ahigh-poweredZimbabweandelegation,whichisoptimistictha
[originaltext]Ahigh-poweredZimbabweandelegation,whichisoptimistictha
[originaltext]Ahigh-poweredZimbabweandelegation,whichisoptimistictha
[originaltext]M:Eh...you,youspeakverygoodEnglish,already,actually...W:
随机试题
SupposethepriceofaflighttickettoPhoenixis500dollars,asacollegestu
(1)SinceWorldWarIItheFrenchhavebeenvariouslysurprised,dismayed,ir
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Dr.Thomas?Thisi
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.Ourguestisth
A. B. C. D.
在公文中,下列说法正确的是()。 ①在公文中安排语序时,当一组
建筑材料是重要的室内环境污染源,既有辐射污染源,也有致敏源,甚至还有一些有毒物质
某公司为了提高轮胎的质量,应用排列图分析造成轮胎不合格品的各种原因,发现“耐磨度
下列选项属于第一届中国人民政治协商会议内容的是()。A.通过了《共同纲领》 B
()项目反映的是高危行业按国家规定提取的安全生产费的期末账面价值。A.实收资本
最新回复
(
0
)