首页
登录
职称英语
[originaltext] The President of football’s world governing body FIFA Sir Blat
[originaltext] The President of football’s world governing body FIFA Sir Blat
游客
2023-12-16
81
管理
问题
The President of football’s world governing body FIFA Sir Blatter says the presence of two English teams in the final of the European Champions League highlights the need to limit the number of foreign players in every team. He Says he’ll ask this month’s FIFA Congress to prepare for a worldwide limit of five foreign players in each starting line-up by 2012. The European football body UEFA said the current English success was only the latest cycle of dominance among different European countries that wasn’t connected to foreign players.
选项
A、could not agree with Sir Blatter, the president of FIFA.
B、insisted on restricting the number of foreign players.
C、attributed the success of English teams to foreign players.
D、proposed a limit of five foreign players in each team.
答案
A
解析
新闻开始提到在欧洲冠军联赛中英国球队包揽了决赛的席位.国际足联主席布拉特认为这件事凸显了限制每支球队中外国选手人数的必要性。而新闻结尾提到欧足联认为英国球队的胜利与外国球员没有联系。由此可见,欧足联并不赞同布拉特的观点,故A为正确选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3278666.html
相关试题推荐
[originaltext]NewresearchintoglobalwarmingpublishedinthejournalScie
[originaltext]M:Anewbookexplainswhygirlsfeelthepressuremorethanboys
[originaltext]M:Anewbookexplainswhygirlsfeelthepressuremorethanboys
[originaltext]M:Anewbookexplainswhygirlsfeelthepressuremorethanboys
[originaltext]Germany’sunemploymentratessoaredto11.4percent,anewpo
ThepresidentoftheUnitedStatescanbeimpeachedby______.A、theSupremeCour
[originaltext]U.S.officialssayIraqipoliticianAhmadChalabirevealedto
[originaltext]ManmohanSingh,knownasthearchitectofIndia’srecentecono
Ontheissueofadaptationtosociety,Janetthinks______.[originaltext]
GrammarschoolwasforStudentswho______.[originaltext]
随机试题
Theclauseinthesentence"Itisstillunknownwhethershewillcomeornot"is
Marcowasimpatient.Heresentedbeingaskedtowaitandexpectedtheinterviewe
Musicaffectsmood,mentalperformanceandphysicalperformance.A、正确B、错误A无论文章里
[originaltext]Theearthisgettingwarmer.Peopleburncoal,oilandgasan
[originaltext]W:Hi,Mark,nicetoseeyouhere.Iheardaboutyourhorsebackj
不能促使承包人降低工程成本,甚至最可能“鼓励”其增大工程成本的合同形式是( )
以下域名服务器中,没有域名数据库的()。A.缓存域名服务器 B.主域名服务器
共同基金当事人中,作为共同基金资产的名义持有人和保管人的是()。A:管理人 B
下列关于线粒体氧化磷酸化解偶联的叙述,正确的是( )。A.ADP磷酸化作用继续
EPQ中国修订版的报告单上剖析图数量是()。 (A)1(B)2(C)
最新回复
(
0
)