首页
登录
职称英语
[originaltext] The United Nations Secretary-General Ban Ki-moon has warned tha
[originaltext] The United Nations Secretary-General Ban Ki-moon has warned tha
游客
2023-12-16
34
管理
问题
The United Nations Secretary-General Ban Ki-moon has warned that hundreds of thousands of Burmese lives could be at risk unless the military government removes ail restrictions on foreign aid following Cyclone Nargis a week ago. The UN has appealed for almost $200 million in aid. The Burmese ambassador to the UN said his country would accept help from any quarter. His government has said that it is not ready to allow in foreign search and rescue teams. But the UN’s Head of Humanitarian Affairs John Holmes said he believed Burma could become more flexible after the constitutional referendum.
"The pressure on them from everyone, from us of course, but also from many states around the world, including their friends in ASEAN, in China and India, they are all saying please be more open because there is no time to lose to get the aid in and I hope they will begin to listen." Holmes said.
Polling in the referendum is now underway. In his BBC interview, Mr. Holmes described as naive suggestions that the UN and the aid organizations could impose help on Burma without the agreement of the government. He said air-dropping supplies would be very much a last resort.
选项
A、hold the constitutional referendum.
B、allow in foreign search and rescue teams.
C、accept international aid right away.
D、adopt John Holmes’suggestions.
答案
C
解析
新闻开头提到,联合国秘书长潘基文向缅甸政府发出警告,如果仍旧限制国外援助,缅甸数十万人的生命都将危在旦夕。由此可见,选项 C正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3278068.html
相关试题推荐
[originaltext]IraqhasreacteddefiantlytotheAmericanandBritishairrai
OneoftheproblemsinEnglishschoolsisthat______.[originaltext]
GrammarschoolwasforStudentswho______.[originaltext]
[originaltext]InterviewwithPeterMoore,theChlef-FngineerofO
[originaltext]InterviewwithPeterMoore,theChlef-FngineerofO
[originaltext]InterviewwithPeterMoore,theChlef-FngineerofO
WHO,workingcloselywithitsMemberStates,otherUnitedNationsagenciesan
WHO,workingcloselywithitsMemberStates,otherUnitedNationsagenciesan
[originaltext]IntheDutchfishingportofVolendamnearAmsterdam,afirea
[originaltext]IntheDutchfishingportofVolendamnearAmsterdam,afirea
随机试题
Aspredictedbysomeeconomistslastyear,China’sGDP____________(到2041年将超过美国)
确定牙髓炎的患牙简便而可靠的方法是A.温度测验 B.电活力测验 C.酸、甜测
请阅读短文,完成此题。 Oftenheardpeoplecomplain
金融市场的参与者通过买卖金融资产转移或者接受风险,利用组合投资可以分散那些投资于
霍乱弧菌检验中的V-P试验可作为区分下列哪些菌株的参考指标之一A.古典生物型与E
下列属于时间管理策略的是A.保持时间利用的间断性 B.学会拒绝 C.善于应用
心肺复苏后,最常见的继发性病理改变是A:心肌缺氧性损伤 B:肺透明膜形成 C
患者,男,55岁,2小时前进食苹果后突发大呕血2次,呕吐呈喷射状,量达1000m
某旅客在北京YY航空公司购买一张BJS-SZX客票,起飞时间5月28日0830,
某女,42岁。乳房肿块,大小随月经及情绪变化消长,乳房胀痛,胸闷胁胀,烦躁易怒。
最新回复
(
0
)