首页
登录
职称英语
Three weeks ago, a story we published put us in the middle of a controversy.
Three weeks ago, a story we published put us in the middle of a controversy.
游客
2023-12-14
28
管理
问题
Three weeks ago, a story we published put us in the middle of a controversy. It was hardly the first time that has happened, but this instance suggested an opportunity for more than usual colloquy in the letters pages. So for this occasion and others like it, we have revived a section of TIME called Forum, which begins on page 28, concerns our cover subject this week—the Nation of Islam and its leader, Louis Parrakhan.
The decision to pursue an in-depth investigation of this subject was prompted by the anti-Semitic and otherwise racist speech that Farrakhan’s aide, Khallid Muhammad, gave at Kean College in New Jersey. The story was newsworthy in large part because it came just as some mainstream black groups were attempting to form a constructive alliance with Farrakhan and the Nation of Islam. News of the speech loosed a flash flood of reportage and commentary on the subject, and at that time we began the kind of weeks-long investigation a cover story like this one requires. At the same time, we published an article on one telling aspect of the larger story: the fact that some black leaders were offended when whites called on them to denounce racism in other black leaders while seeming to ignore offensive remarks by whites — as, for example, Senator Ernest Hoolings, who had some time before made a supposedly joking reference to an African delegation as cannibals. The larger issue was that blacks feel they should be presumed to abhor anti-Semitism and other forms of racism without having to say no, and that they resent the attempt by whites to script their views, behavior or alliances.
The story raised interesting and important points, and it clearly struck a nerve, The reaction was instantaneous and strong, most of it coming from white and Jewish readers. Some argued that our story was opinion masquerading as fact. Some people, both white and black, said that crediting white pressure for the denunciations of Farrakhan was condescending, that it deprived black leaders of credit for what was simply principled behavior. Some readers also felt that to concentrate on this issue was to minimize or downplay the virulence of Muhammad’s speech. And there was a general view among our critics that no amount of good works by the Nation of Islam could justify any black leader’s toleration of, not to mention alliance with, such a racist organization.
The issues raised by the story’s critics are important. Still, this much must be said: Muhammad’s speech was wholly disreputable and vile, and I believe our story made that clear. Our focus, however, was not on black racism but on the perception of a subtle form of white racism——the sense among some back leaders that, as the story put it, "some whites feel a need to make all black leaders speak out whenever one black says something stupid." That this feeling of grievance exists is not just TIMEs opinion. It is fact. [br] It can be seen that the story published by the TIME aroused______reaction among the readers.
选项
A、no
B、immediate and strong
C、slow but strong
D、everlasting and strong
答案
B
解析
事实细节题,问《时代》杂志发表的那篇文章在读者中引起了什么样的反应。根据题干中的关键词story和reaction可以定位到第三段的第一和第二句: “The story raised interesting and important points,and it clearlystruck a nerve.The reaction was instantaneous and strong…报道引起了人们的兴趣和注意,触动人们的神经,反应是迅捷和强烈的……”,从这句话就可以判断出B“迅速而强烈”是正解。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3271649.html
相关试题推荐
Accordingtoreportsinmajornewsoutlets,astudypublishedlastweekinclud
Accordingtoreportsinmajornewsoutlets,astudypublishedlastweekinclud
Threeweeksago,astorywepublishedputusinthemiddleofacontroversy.
Threeweeksago,astorywepublishedputusinthemiddleofacontroversy.
Threeweeksago,astorywepublishedputusinthemiddleofacontroversy.
Thepoundingrainbeganinthemiddleofthenight.ThepeopleofJackson,Ohi
Thepoundingrainbeganinthemiddleofthenight.ThepeopleofJackson,Ohi
TheodoricVolerhadbeenbroughtup,frominfancytotheconfinesofmiddleag
TheodoricVolerhadbeenbroughtup,frominfancytotheconfinesofmiddleag
TheodoricVolerhadbeenbroughtup,frominfancytotheconfinesofmiddleag
随机试题
Whichcolumnofthebarchartrepresentsthefiguresquoted?[img]ct_ei_034(2009
WhenaBrainForgetsWhereMemoryIsEverysooften,seeming
The21stcentury【C1】______aboominonlineshoppingforshoppingontheinte
[originaltext]Morethanthree-millionpeoplediedofAIDSlastyear.Thee
关于大体积混凝土施工说法错误的是()。A.宜选用低水化热和凝结时间长的水泥
关于变形缝说法正确的是()。A.伸缩缝基础埋于地下,虽然受气温影响较小,但必须
高血压是发生冠心病的重要危险因素,随着()的增高,发生冠心病的危险性都随之增高。
资本项目中的长期资本的主要形式有( )。 Ⅰ.直接投资 Ⅱ.间接投资 Ⅲ
关于医德良心,下述提法中错误的是A.医德良心是对道德情感的深化 B.医德良心是
当总IQ值为110时,则该被试者的IQ值85%~90%可信限水平便在( )的范
最新回复
(
0
)