首页
登录
职称英语
The main idea of the news item is that [originaltext]
The main idea of the news item is that [originaltext]
游客
2023-12-14
85
管理
问题
The main idea of the news item is that
News Item 3
A former reporter who made allegations of widespread phone hacking by the newspaper at the centre of the scandal, the News of the World, has been found dead at his home near London. Police say they are not treating his death as suspicious.
Sean Hoare was a show-business reporter for the News of the World when Andy Coulson was editor. He was the first journalist to claim that Andy Coulson knew about phone hacking on the paper. Mr. Coulson, who’s always denied the claim, was arrested recently. Police were called to Sean Hoare’s home in Watford this morning, and he was pronounced dead shortly afterwards. Police said the death was currently being treated as unexplained but not thought to be suspicious. Sean Hoare had drink and drugs problems, and was said to be in poor physical health.
选项
A、Sean Hoare charged the News of the World of phone hacking.
B、Sean Hoare was found dead at his home in Watford.
C、Andy Coulson was claimed to know about the phone hacking.
D、police have found the reason of Sean Hoare’s death.
答案
B
解析
根据句(9)可知,一位曾经对《世界新闻报》提出非法电话监听指控的前记者在伦敦附近的家中被发现已经身亡。而后面一段提到了这位前记者的名字就是Sean Hoare。故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3271386.html
相关试题推荐
[originaltext]PresidentBushhasapologizedforU.S.soldierswhoabusedpri
[originaltext]Interviewer(W)Superintendent(M)W:Well,Mr.Fox.Wouldyoupl
[originaltext]Interviewer(W)Superintendent(M)W:Well,Mr.Fox.Wouldyoupl
[originaltext]Interviewer(W)Superintendent(M)W:Well,Mr.Fox.Wouldyoupl
[originaltext]Interviewer(W)Superintendent(M)W:Well,Mr.Fox.Wouldyoupl
[originaltext]MoreshufflingwasintheBushadministration,PresidentBusht
[originaltext]TheUSpresident’shelicopterflewoverthepathofthedeadly
[originaltext]"TheITindustryIguaranteewillbeintheUnitedStatestoth
[originaltext]W:Goodmorning.Weseemtobehearingmoreandmorenowadaysabo
[originaltext]W:Goodmorning.Weseemtobehearingmoreandmorenowadaysabo
随机试题
Amajorstudyofthegrocery-buyinghabitsofmillionsofAmericansreleased
PASSAGEONE[br]Whatdoes"retailinglandscapeislitteredwiththebones"inP
—Ithoughtitwouldbefunifweallwenttoseethatnewmoviedowntown.—____
A—NoparkinginfrontofthisgateB—Guest’scarparkC—DangerousbendD—Diverte
Theteamreallylooksgoodtonightbecausethecoachhadthem______everynight
[originaltext]M:HeyLinda,didyougetthatletteraboutthenewoptionsforf
B本题考查了二元函数的全微分的知识点.
在下列哪种情况下酯类药物可发生水解反应A.只在酸性条件下 B.只在中性条件下
审核的目的包括()。 A.确定受审核方管理体系或其一部分与审核准则的符合程度
影响企业支付能力的因素有()A:劳动分配率 B:销货劳动生产率 C:
最新回复
(
0
)