首页
登录
职称英语
Why did the pensioners kidnap their financial advisor? [originaltext] In Germ
Why did the pensioners kidnap their financial advisor? [originaltext] In Germ
游客
2023-12-12
67
管理
问题
Why did the pensioners kidnap their financial advisor?
In Germany, if you think your financial advisor has been giving you bad advice and messing up your investments, you can complain to the regulators, or you can go to the police. But in Bavaria, one group of pensioners stands accused of employing a much more direct method of registering their dissatisfaction. They’re on trial for kidnapping their financial advisor and holding him hostage. Four senior citizens, aged between 63 and 79, had invested nearly three and a half million dollars in the US property market and lost it all in the sub-prime mortgage meltdown. (7) They’d concluded that the man who’d handled the investment should now reimburse them. According to the prosecutors, last summer the pensioner posse plus one accomplice abducted the financial advisor outside his house, tied him, gagged him, put him in a box and transported him in the boot of a car.
450 kilometres to a lakeside retreat. He claims to have spent four days locked in the cellar there and to have been tortured. After agreeing to their demands, the prisoner was allowed to send a fax to Switzerland arranging payment. (8) He concealed the phrase "call the Police" in the text and the alarm was raised. Soon after a crack team of commandos came to the rescue. On the opening day of the trial, the 74-year-old alleged ringleader of the gang avoided using the word "kidnap". He said he and his co-defendants had only wanted to treat their guest to a couple of days holiday in Bavaria.
选项
A、Because he cheated them out of their life savings.
B、Because he invested their money in the property market.
C、Because they wanted their money back.
D、Because they wanted to release their anger.
答案
C
解析
细节题。老人们绑架金融咨询师的主要目的是想要回他们的投资。原文是“They’d concluded that the man who’d handled the investment should now reimburse them.”
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3268142.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingisNOTanationaldailynewspaper?A、FinancialTimes.B、Th
AfterWorldWarI,theworld’sfinancialcenterhastransformedfrom______toA、N
Whydidtheprotestersmakesuchaprotest?[originaltext]Oppositionprotest
TheUnitedNationsGeneralAssemblywillsetupanewagencyto[originaltext]
Whatisthenewsmainlyabout?[originaltext][7]Votingistakingplaceina
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Theman’sfirstjobwasin[originaltext]W:Goodevening.HerewithusisHerny
随机试题
WhenBobandhisfriendscame,we()oursupperthen.A、hadB、werehavingC、haveD
Whenflippingacoin,whatistheprobabilitythatitwilllandontailsfourti
[originaltext]M:Hello.Iwanttobuysomestamps,andIwanttosendsomething
Summeriswindingdown,butit’sstillnottoolatetoputthetopdownandh
[originaltext]W:Hey,George.You’refromBoston,right?M:Yeah,I’mfromNewt
出版社计划的主要作用在于能够( )等。A.保证全员上岗 B.确定出书规模
着床前遗传学诊断是指A.胚胎8细胞时单细胞行遗传学检查 B.胎儿脐血细胞染色体
A.姜酮和姜烯酮B.姜酚和去甲乌药碱C.桂皮醛和桂皮酸D.氯化甲基多巴胺和去甲猪
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
幼儿道德发展的核心问题是()A.亲子关系的发展 B.强化 C.亲社会行为的
最新回复
(
0
)