首页
登录
职称英语
According to the news, who is Sienna Miller? [originaltext] One of the world’
According to the news, who is Sienna Miller? [originaltext] One of the world’
游客
2023-12-12
85
管理
问题
According to the news, who is Sienna Miller?
One of the world’s biggest media groups, News International, is apologizing and offering compensation for the actions of one of its newspapers which hacked into the mobile phones of celebrities over a sustained period. Here is Gabriel Gatehouse.
These are sensational admissions that are likely to cost the newspaper tens of millions of dollars in compensation payments. The list of claimants includes film stars, like the actress Sienna Miller and public figures such as the politician and former Culture Minister Tessa Jowell. A reporter and a private investigator at News of the World had already been jailed in 2007 for hacking into voicemail messages left on mobile telephones. But the News of the World had always claimed that instances of hacking were isolated and that the pair acted without the knowledge of senior editors. It now appears the problem went far further.
选项
A、A reporter.
B、A film star.
C、A senior editor.
D、A former Culture Minister.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3266233.html
相关试题推荐
[originaltext]ThePlacedeConcordeincentralParisisusuallyfilledwith
[originaltext]Terry:Wellwhathavewegotthismorning?ThefirstthingIthin
[originaltext]Terry:Wellwhathavewegotthismorning?ThefirstthingIthin
[originaltext]VoiceOne:WithanuncertainU.S.economyandslowingcomputer
[originaltext]A:Goodmorning,Mr.Pitt.Dositdown.B:Thankyou.A:Firstof
[originaltext]A:Goodmorning,Mr.Pitt.Dositdown.B:Thankyou.A:Firstof
[originaltext]A:Goodmorning,Mr.Pitt.Dositdown.B:Thankyou.A:Firstof
[originaltext]Astudentreporterwithacellphonerecordedscenesofpolice
[originaltext]A:Nearlythreeyears,MattandChristineraisewithcaretheiri
[originaltext]A:Nearlythreeyears,MattandChristineraisewithcaretheiri
随机试题
Itisthenaturalandperhapsunderstandabletendencyofnewspaperstoconce
Asbehavioralsciencesdevelop,researchersfindthattheimportanceofspe
[originaltext]M:Emma,IgotacceptedtotheUniversityofLeeds.Sinceyou’re
PASSAGETWOStudentsneedn’trepaytheloanuntiltheyearnenough.第六段第一句后半部分提到,米
失眠易惊醒,兼眩晕、心烦、口苦的临床意义是()A.肝血不足 B.心肾不交
下列关于个人(家庭)理财的会计基础的说法,错误的是()。A:将个人或家庭的财务收
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
发现缺陷后,运维班负责参照缺陷定性标准进行定性,及时启动缺陷管理流程
()是证券经营机构。A.证券发行人 B.证券承销商 C.证券经纪商 D.
高血压脑出血破裂的血管多为A.大脑中动脉 B.豆纹动脉 C.大脑基底动脉
最新回复
(
0
)