首页
登录
职称英语
Rick Snyder, the governor of Michigan, thinks of himself as a can-do kind of
Rick Snyder, the governor of Michigan, thinks of himself as a can-do kind of
游客
2023-12-10
55
管理
问题
Rick Snyder, the governor of Michigan, thinks of himself as a can-do kind of guy. He was a successful businessman, overseeing exponential growth at Gateway, a computer company, in the 1990s. In his subsequent career as a venture capitalist, he made enough dosh to donate more than $ lm to charity, with a few million left over to jump-start his 2010 campaign for governor. His first state budget was ambitious: it eliminated most tax credits, created a flat 6% business tax and allocated hundreds of millions to rebuild the state’s crumbling infrastructure, all while remaining in balance. But he has met his match in Manuel "Matty" Moroun, who is winning a battle with Mr. Snyder over the governor’s support for a second international bridge linking Detroit, Michigan, with Windsor, Ontario.
Mr. Moroun has a very good reason for opposing the construction of a new bridge at the busiest commercial crossing between Canada and the United States: He owns the existing Ambassador Bridge, built in 1929, and a publicly owned competitor would eat away at his toll revenues. There are even older tunnels connecting the two cities, but the bridge is the preferred crossing for lorries, and currently handles more than a quarter of the $ 680 billion a year in trade between the United States and Canada. Mr. Moroun has grown quite wealthy thanks to the bridge, which he has owned through the Detroit International Bridge Company since 1979.
Mr. Moroun concedes that congestion at peak travel times is a problem, and that his own structure should be closed for repairs. The Canadian, American, Michigan and Ontario governments all want to build a new $ 2. 2 billion crossing three km(two miles)downriver, which would be publicly owned but privately operated. The Canadian government is keen enough that it has offered Michigan almost $ 550m, to be repaid from bridge tolls, to cover its costs. The rest of the financing is to be raised from the two federal governments and from bonds issued by a bridge authority.
In contrast, Mr. Moroun’s preferred solution is building a second span alongside the existing one, which he would finance and own himself. He argues that the traffic predictions used for the government-backed bridge are hopelessly optimistic, given that current cross-border flows—which totalled 7. 2m last year—are still far below the pre-2001 peak of 12. 4m.(One possible explanation for this decline is that lorry drivers have started taking detours to less convenient routes to avoid being stuck in traffic on the bridge.)Michigan residents will end up paying higher taxes, he says, despite promises to the contrary.
He also notes that his proposed span would cost significantly less than an entirely new bridge(about $ 500m)because it would use the same approach roads and customs facilities as the Ambassador Bridge, and would be paid for by his company. Such a design would, of course, do nothing to reduce lorry traffic in central Windsor one of the main reasons Canada wants a new bridge.
A decade in the planning, the bridge cannot go ahead without Michigan’s approval, which Mr. Snyder has not been able to get through its legislature. Detroit International Bridge Company has financed a $ 4. 7m advertising campaign to sour public opinion on the deal. His political contributions have helped swing senatorial votes. So far his strategy has worked: in late October a state Senate committee refused to approve the legislation. The lawmakers who opposed the bill said its language did not adequately protect the neighbourhood where the Detroit side of the bridge will be located.
Mr. Snyder is still putting up a fight. In Ottawa, where he was addressing a conference and consulting with the Canadian government, he predicted on November 2nd that a breakthrough would be reached "in a matter of months, not years". Although he did not divulge any details, he says that buying out Mr. Moroun had been discussed and dismissed in the past, and that he was not at the point of considering using an executive order to grant the approval. "Our primary path," he says, "is talking to legislators. " A new bridge would make plenty of business sense, and is supported by all of the big companies in the area, including the Detroit automakers with facilities on both sides of the border. But Mr. Snyder will have to persuade Michigan’s lawmakers that it makes political sense as well. [br] "…a publicly owned competitor would eat away at his toll revenues"(Para. 2)probably means
选项
A、a new bridge would diminish his reputation.
B、a new bridge would encroach on his interests.
C、a new bridge would deprive of his privilege.
D、a new bridge would lead to his failure.
答案
B
解析
语义题。由题干定位至第二段首句。由句中的He owns the existing Ambassador Bridge和toll revenues可以判断,这里是说新桥建成会减少他的过桥费收入,[B]符合文意,故为答案。文中谈及的是新桥建成后的收入问题,与声望、特权以及失败与否无关,排除其余三项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3262050.html
相关试题推荐
Afterthirtyyearsofmarriedhappiness,hecouldstillremindhimselfthat
Afterthirtyyearsofmarriedhappiness,hecouldstillremindhimselfthat
Afterthirtyyearsofmarriedhappiness,hecouldstillremindhimselfthat
Afterthirtyyearsofmarriedhappiness,hecouldstillremindhimselfthat
Thespeakerthinksthat[br][originaltext]Ok,goodafternoon,ladiesandg
______wasthefirstgovernorofthePlymouthPlantationandwroteOfPlymouthP
Thelakes—Erie,Huron,Michigan,Ontario,andSuperior—arethelargestgroupof
Anothercauseofobscurityisthatthewriterishimselfnotquitesureofh
______,locatedatthesouthernendofLakeMichigan,isthesecondlargestcity
Hawthornegenerallyconcernedhimselfwithsuchissuesas______inhisfictions.A
随机试题
Lookatthenotesbelow.Youwillhearamantelephoninghisofficefromatrade
Thespeaker______havecriticizedtheparaprofessionals,knowingfullwellthat
Iamworkingwithacomputercompany.Myfamilylivesneartherailwaystati
下列哪项不是溃疡性口炎的病原A.柯萨奇病毒 B.绿脓杆菌 C.肺炎链球菌
A.败血症 B.侵袭性感染 C.菌血症 D.全身性感染 E.脓毒症烧伤后
2018年上半年,全国移动互联网累计流量达266亿GB,同比增长199.6%,其
某房地产经纪公司接受二手住宅楼销售委托,由经纪人秦某到现场进行勘察得知:该住
高一入学开始,班主任王老师便通过各种渠道,深入了解班上每一个同学,并据此指导学生
最近,班主任李老师发现,班上的张同学傍晚放学后经常留下来帮助当天值日的同学一起搞
关于建设工程节能分部工程的验收的组织及参加人员,表述正确的是( )。A.应由监
最新回复
(
0
)