首页
登录
职称英语
Survivors of earthquake in Haiti are faced with the following situations EXCEPT
Survivors of earthquake in Haiti are faced with the following situations EXCEPT
游客
2023-12-08
64
管理
问题
Survivors of earthquake in Haiti are faced with the following situations EXCEPT
Massive devastation, severe loss of life, uncertainty about what to do or where to go: That is what is facing survivors of Tuesday’s deadly earthquake in Haiti. The Caribbean island nation is home to around 9 million people. The Red Cross says that one out of every three of those residents was affected by this quake. The country’s president is calling on the international community for aid, saying, "We need doctors, we need medicine, we need medical help." The U.S., along with nations from Europe, Asia and South America, as well as global relief agencies—all of them have already begun sending relief workers and assistance to Haiti. President Obama has pledged that America will have a major role in the relief efforts. Haiti is part of the island of Hispaniola, along with the Dominican Republic. And that island has a fault line that runs along its southern side. That’s why scientists have warned that Hispaniola was at risk for a major earthquake. Haiti itself is a little smaller than the state of Maryland. It’s the poorest country in the Western Hemisphere. 80 percent of its population lives under the poverty line, and that economic situation might create additional challenges as the country tries to recover from this natural disaster.
选项
A、large-scale damages.
B、unstable political situation.
C、huge loss of life.
D、uncertainty about the future.
答案
B
解析
事实细节题。新闻开头就提到,海地地震幸存者面临着大规模的破坏,巨大的人员伤亡、不知何去何从的迷茫等问题,唯独没有提到政治局势不稳定这一项,所以选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3253987.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingisthecapitalofCanada?A、Alberta.B、Toronto.C、Quebec.
ThefollowingareAmericanmagazinesEXCEPTA、Reader’sDigest.B、TheTimes.C、Nat
WhichofthefollowingisTRUE?[br][originaltext]TheUnitedNationssays
WhichofthefollowingisTRUE?[originaltext]TheUnitedNationssaysit’s
WhichofthefollowingstatementsisNOTtrue?A、AlfredtheGreatstartedtheEng
WhichofthefollowingworksisNOTwrittenbyWilliamShakespeare?A、AMidsummer
Allofthefollowingwordsbelongto"Broadening"insemanticchangeEXCEPT____
WhichofthefollowingnovelistswroteTheSoundandtheFuryA、WilliamFaulkner.
WhichofthefollowingisNOTatypeofinstitutioninU.S.?A、Two-yearcollege.
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECTaboutMikeScott?[br][original
随机试题
Whenastoneistrimmedbyamasonandexposedtotheelements,acoatingofcla
Itwasamomentmostbusinessexecutiveswouldpausetosavor:latelastyea
Everyhumanbeinghasauniquearrangementoftheskinonhisfingersandthi
Thesimplestwaytosucceedinbusinessistobuylowandsellhigh.A、最简单的商业买卖,就
地基承载力修正的根据是( )。A.建筑物的使用功能 B.建筑物的高度 C.
C
下列与蛋的微量营养成分含量无关的因素是( )。A.品种 B.季节
(2011年真题)对国有土地上被征收房屋价值的补偿,不得低于房屋征收决定公告之日
黯然:失色 A.步调:一致B.轻描:淡写 C.井井:有条D.风华:正茂
(2017年真题)关于能力差的人和能力强的人在上大学成本方面的说法,错误的是(
最新回复
(
0
)