首页
登录
职称英语
[originaltext] Doctors in the Haitian capital Port-au-Prince say an outbreak
[originaltext] Doctors in the Haitian capital Port-au-Prince say an outbreak
游客
2023-12-05
61
管理
问题
Doctors in the Haitian capital Port-au-Prince say an outbreak of cholera has reached the city although there has been no official confirmation. The Haitian government says more than 540 people have died of cholera, and around 8, 000 people have been treated in hospital.
(6)Cholera may not officially have arrived in Port-au-Prince, but we’ve been told by one leading specialist medical agency that clinically the disease is here. That agency has seen 30 to 50 suspected cases in their hospitals in the city. And in a crowded slum of Cite Soleil, a doctor working there has told the BBC she, too, is seeing patients with all the symptoms of cholera. Cholera is transmitted by infected dung and contaminated water. In the slums and in the earthquake survivor camps of Port-au-Prince, people live in crowded insanitary conditions where the disease can spread quickly.
选项
A、Some people may have got the disease.
B、540 people have died of the disease.
C、There is official evidence from the government.
D、More than 8,000 people are in hospital.
答案
A
解析
本题考查重要细节。根据句(6)可知,尽管官方还未宣布霍乱已到达太子港,但一位医疗机构的首席医师告诉我们,该地区已经出现了霍乱临床表现。该机构所在城市的医院已发现30—50例疑似病例。故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3246493.html
相关试题推荐
Whatisthemainideaofthenewsitem?[br][originaltext]TheUSCongress
MontgomeryandJonesbothhave[originaltext]TheUSOlympicsprinterTimMon
ForeignerssoughtsheltersinallthefollowingplacesEXCEPT[originaltext]
WhatisthepurposeofMrs.Harris’visittotheheadmaster?[br][originaltext
WhatisthepurposeofMrs.Harris’visittotheheadmaster?[br][originaltext
ThereasonforJaneYoungtobeajournalististhat[br][originaltext]M:Toda
ThereasonforJaneYoungtobeajournalististhat[br][originaltext]M:Toda
ThereasonforJaneYoungtobeajournalististhat[br][originaltext]M:Toda
The1920sbroughtthefollowingtoAmericansEXCEPT[br][originaltext]M:Then
The1920sbroughtthefollowingtoAmericansEXCEPT[br][originaltext]M:Then
随机试题
Therearetwomajorproblemswithmemory—storageandretrieval.【C1】______th
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、Ihavereadallthebooksthaty
Whenemployeesfeelthey(treat)________fairly,theywilldobetterworkwithmo
A、noteworthyB、unreliableC、doubtlessD、insignificantA原文该句中的too…toignore表明意大利的
[originaltext]Welcometotoday’snewssegment,highlightingbusinessopport
"WhenEnglanddiscardsRoastBeef,"wroteDr.HunterofYorkin1806,"wema
体育与健康课程标准在构建()时,十分关注满足学生全面发展的需要和学生的情意体
患者,女,55岁。近1年来反复出现颜面及下肢浮肿,面色无华,乏力气短,腰膝酸软,
下列不属于商业银行理财顾问服务的是( )。A.个人投资产品推介 B.财务分析
洋地黄中毒引起的快速性心律失常,首选下列哪种药物A.阿托品 B.普萘洛尔 C
最新回复
(
0
)