首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Have you seen this story in The Herald? It says The Times is c
[originaltext]M: Have you seen this story in The Herald? It says The Times is c
游客
2023-11-29
64
管理
问题
M: Have you seen this story in The Herald? It says The Times is closing down in three months’ time.
W: Gary, that’s good news, that newspaper is terrible. I won’t miss it.
M: What do you mean? The Times is the best newspaper in the city. If that closes, we’ll only have The Herald and that City Journal which is too awful for words.
W: You only like The Times because it takes up to 20 pages every day with sports. This is a newspaper which puts the horoscopes on the bottom of the front page. I think that tells you how serious it is.
M: Come on. That’s hardly fair now, is it? Remember the campaign they did last year to save the children’s hospital. You can’t tell me you didn’t think that was a worthwhile thing to do.
W: They only did that because they knew it would strike a nerve with the average guy in the street. You know, saving a children’s hospital. It’s like the ultimate in populist journalism. Do you remember reading their article a couple of months before criticizing the local authorities wasting money on out-of-date healthcare facilities, including the very same children’s hospital? They have only ever written what they think will sell more newspapers.
M: Well, it obviously didn’t work if they’re closing, did it?
W: No, and thank heavens for that. The City Journal is a great paper and you don’t like it because it doesn’t devote 5 pages every day to baseball stats.
M: This is a baseball city. We’ve got a great team. Why shouldn’t we read about it? Where are we going to get the results now? The Journal puts all the results in one tiny box on the back page and The Herald gives them maybe a half page. It’s almost as if they feel ashamed at having a successful team here. I just don’t see why people buy The Journal.
W: Err, maybe because it has authentic journalists working there, journalists who know something about what is going on in the rest of the country and the rest of the world. I think a newspaper needs to meet all the needs of its readers, not just those who like sports. The Journal did a great piece on famine in Africa last week, did you read it?
M: No, I can’t say I did. I think they should leave that stuff for the national papers or for the TV news. If I buy a local newspaper, I don’t want to read about the famine in Africa Those articles are only written by the ambitious journalists who are fishing for jobs in the national press.
W: Oh, you’re so cynical.
1. Why does Gary prefer The Times to The Herald and City Journal?
2. According to the woman, what is the purpose of The Times’ campaign of saving the children’s hospital?
3. According to the conversation, what can we learn about the City Journal?
4. What can we learn from the conversation?
5. In the man’s view, what should local papers report?
选项
A、The woman is a sports fan.
B、The woman seems to like The City Journal.
C、Gary wants to read about the famine in Africa.
D、Gary feels ashamed at having a baseball team in his city.
答案
B
解析
由女士说的The City Journal是一份很棒的报纸(a great paper)、该报有真正的记者(authentic journalists)、该报上周对非洲的饥荒做了很棒的报道(did a great piece),可知女士对The City Journal是持赞赏喜欢的态度的,B项为答案。男士是足球迷而女士不是,A项应排除;男士明确提到不想看关于非洲饥荒的报道,C项与此矛盾;D项混淆了主语,并非男士感到ashamed。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3229418.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Sure.Peopleoftenhavedifferentwaysoflearningandapproac
[originaltext]M:Sure.Peopleoftenhavedifferentwaysoflearningandapproac
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.OurguestisDr
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.OurguestisDr
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.OurguestisDr
[originaltext]M:Alright,sotalktomeaboutdifferentagegroupsandhowmuch
[originaltext]M:Alright,sotalktomeaboutdifferentagegroupsandhowmuch
[originaltext]M:Alright,sotalktomeaboutdifferentagegroupsandhowmuch
[originaltext]M:RuthPetersisachildpsychologist,hey,Ruth,goodmorning.
[originaltext]M:RuthPetersisachildpsychologist,hey,Ruth,goodmorning.
随机试题
Hisproductiontechniquesareelaborateandnearlegendary,buteveniftheycou
DatingDatingisthe【T1】______firststeptowardmarriage.Butdatingan
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Vickstad.HowcanIhelpyou?M:Goodmornin
【教学过程】 环节一:导入新课 教师利用多媒体展示《解放战争》纪录片视频片段,提问:视频中提到了哪几场战役呢? 学生回答后,教师引导设问:视频中提到
下列选项中,不属于空调系统按空气处理设备的集中程度划分的是()空调系统。A:集
大量饮清水后约半小时尿量开始增多,这一调节属于( )。A.神经调节 B.自身
人格测验包括()。A.EPQ B.MMPI C.16PF D.CRT
甲公司2×19年7月1日自母公司(丁公司)处取得乙公司60%的股权,当日,乙公司
下列各种工程中,适合采用CM管理模式的有()。A.限额投资的工程 B.无
治疗大面积烧伤24小时的患者,首选的治疗措施是( )。A.处理创面 B.镇静
最新回复
(
0
)