首页
登录
职称英语
In 1998 consumers could purchase virtually anything over the Internet. Books
In 1998 consumers could purchase virtually anything over the Internet. Books
游客
2023-11-24
120
管理
问题
In 1998 consumers could purchase virtually anything over the Internet. Books, compact discs, and even stocks were available from World Wide Web Sites that seemed to spring up almost daily. A few years earlier, some people had predicted that consumers accustomed to shopping in stores would be reluctant to buy things that they could not see or touch in person. For a growing number of time-starved consumers, however, shopping from their home computer was proving to be a convenient alternative to driving to the store.
A research estimated that in 1998 US consumers would purchase $7.3 billion of goods over the Internet, double the 1997 total. Finding a bargain was getting easier, owing to the rise of online auctions and Web sites that did comparison shopping on the Internet for the best deal.
For all the consumers’ interest, retailing in cyberspace was still a largely unprofitable business, however. Internet pioneer Amazon.com, which began selling books in 1995 and later branched into recorded music and videos, posted revenue of $153.7 million in the third quarter, up from $37.9 million in the same period of 1997. Overall, however, the company’ s loss widened to $45.2 million from $9.6 million, and analysts did not expect the company to mm a profit until 2001. Despite the great loss, Amazon.com had a stock market value of many billions, reflecting investors’ optimism about the future of the industry.
Internet retailing appealed to investors because it provided an efficient means for reaching millions of consumers without having the cost of operating conventional stores with their armies of salespeople. Selling online carded its own risks, however. With so many companies competing for consumers’ attention, price competition was intense and profit margins were thin or nonexistent. One video retailer sold the hit movie Titanic for $9.99, undercutting(削价) the $19.99 suggested retail price and losing about $6 on each copy sold With Internet retailing still in its initial stage, companies seemed willing to absorb such losses in an attempt to establish a dominant market position. [br] Finding a bargain on the Internet was getting easier partly because______.
选项
A、there were more and more online auctions
B、there were more and more Internet users
C、the consumers had more money to spend
D、there were more goods available on the Internet
答案
A
解析
细节题,从Finding a bargain was getting easier,owing to the rise of online auctions and Web sites that did comparison shopping on the Internet for the best deal.这一句可以判断,部分原因在于网上拍卖量的增加。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3213777.html
相关试题推荐
[originaltext]S:Hi,Jason.J:Hi,Sue.It’sFridayagain.Anythingparticular
[originaltext]S:Hi,Jason.J:Hi,Sue.It’sFridayagain.Anythingparticular
(1)Isthereanythingmoreboringthanhearingaboutsomeoneelse’sdream?And
(1)Isthereanythingmoreboringthanhearingaboutsomeoneelse’sdream?And
PASSAGETWO[br]InParagraph3,intheline"...itsconsumershavereapedthel
[originaltext]S:Hi,Jason.J:Hi,Sue.It’sFridayagain.Anythingparticular
[originaltext]S:Hi,Jason.J:Hi,Sue.It’sFridayagain.Anythingparticular
[originaltext]S:Hi,Jason.J:Hi,Sue.It’sFridayagain.Anythingparticular
In1998consumerscouldpurchasevirtuallyanythingovertheInternet.Books
In1998consumerscouldpurchasevirtuallyanythingovertheInternet.Books
随机试题
FromMondayuntilFriday【36】peoplearebusyworkingorstudying,butinthe
Woman:Didyouthinkitwasagoodplay?Man:WhatIdidn’tunderstandwasthev
PASSAGEONE[br]Howcantheoldman’smoodbebestdescribed?Confident.第2段最后一句中
[originaltext]W:Hi,Jim.Howarethingsgoing?M:Justfine,Ellen,howareyo
[originaltext](5)Whileflyinghighabovetheearth’ssurface,jetfighter
下列激素中与血糖调节有关的是()A.生长素 B.胰岛素 C.胰高血糖素
Rood技术获得运动控制的最早发育阶段是A.使用适当的感觉刺激使肌张力正常化
阿莫西林一般A.用于重症支气管哮喘的治疗B.用于解除消化道痉挛C.多用于急性青光
葡萄糖进入细胞属于A:单纯扩散 B:主动运转 C:离子通道介导的易化扩散
(2019年11月)现代社会倡导意思自治、契约自由,只要雇员与雇主意思表示一致,
最新回复
(
0
)