首页
登录
职称英语
What is not true about the patient mentioned in the beginning? [br] [originalte
What is not true about the patient mentioned in the beginning? [br] [originalte
游客
2023-11-23
66
管理
问题
What is not true about the patient mentioned in the beginning? [br]
F: Doctor Smith, today I’d like to ask you about the fact of lying of doctors.
M: It’s actually quite common in this field.
F: Can you give me an example?
M: Well, one of the patients, he came in for a routine physical checkup just before going on vacation with his family. Though he feels in perfect health, we’ve found that he has a form of cancer that will cause him to die within six months. He is only 46 years old!
F: Poor thing. Does he know it?
M: No. And that’s worrying me. I mean it’s best to let him know. But there is also the need to conceal this brutal news, or at 1 east we should conceal the truth until after the family vacation.
F: What do you usually do under such circumstances?
M: We often see important reasons to lie for the patient’s own sake; in our eyes, such lies differ from self-serving ones. We doctors sincerely believe that the seriously ill people do not want to know the truth about their condition, and informing them risks destroying their hope, so that they recover more slowly, or deteriorate faster, perhaps even commit suicide.
F: But isn’t this sometimes dangerous? I mean dying patients especially can’t make decisions about the end of life: about whether or not they should enter a hospital, or have surgery; about where and with whom they should spend their remaining time; about how they should bring their affairs to a close and take leave.
M: What you’ve said, I admit, is also reasonable. But not only in medicine, but in other professions like in law, government, or the social sciences as well, people may find themselves repeatedly in difficulty where serious consequences seem avoidable only through deception.
选项
A、They recover more slowly.
B、They deteriorate faster.
C、Perhaps they even commit suicide.
D、They will hardly recover.
答案
D
解析
原文中有“they recover more slowly, or deteriorate faster, perhaps even commit suicide”一句,不含D项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3213643.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Theconceptthatyoucanearnahighsalarywithouthavingac
[originaltext]M:Theconceptthatyoucanearnahighsalarywithouthavingac
[originaltext]M:Theconceptthatyoucanearnahighsalarywithouthavingac
[originaltext]W:Well,isithardertobeacomedianorascientist?M:Ithink
[originaltext]W:Well,isithardertobeacomedianorascientist?M:Ithink
[originaltext]W:Well,isithardertobeacomedianorascientist?M:Ithink
[originaltext]W:Well,isithardertobeacomedianorascientist?M:Ithink
[originaltext]W:Welcometoourprogram.Thisweek,wewouldliketotalkabout
[originaltext]W:Welcometoourprogram.Thisweek,wewouldliketotalkabout
[originaltext]W:Welcometoourprogram.Thisweek,wewouldliketotalkabout
随机试题
Experiencetwogreattheme(主题)parksinonegreatscenicspots—Disney’sCal
LearningHowtoLearnI.ViewsonlearningA.Learning
选题通过后,图书的组稿方式一般包括()。A.推荐稿 B.作者投稿 C.
设计低温热水地板辐射采暖,下列哪几项是正确的?A.热水供水温度不超过60℃,供、
A.相须 B.相畏 C.相恶 D.相反 E.相使黄连配木香属
当小儿出现脾胃病时,应特别注意询问的是A.胎产史 B.喂养史 C.生长
共用题干 沃尔玛公司作为零售业中的一个巨头,其成功是建立在利用信息技术整合优势
简述现代企业人力资源管理各个历史发展阶段的特点。
()是体现人才培养规格的基本要求,也是学校组织教学工作的主要依据。A.课程目
下列进度控制措施中,属于管理措施的是()。 A.建立进度控制的会议制
最新回复
(
0
)