首页
登录
职称英语
What is the purpose of the meeting in Luxembourg? [br] [originaltext] The W
What is the purpose of the meeting in Luxembourg? [br] [originaltext] The W
游客
2023-11-23
34
管理
问题
What is the purpose of the meeting in Luxembourg? [br]
The Western European Union, the defense organization linking most countries of the European Community, is meeting in Luxembourg to discuss ways to reinforce economic sanctions against the Serbs. By tightening controls on the river Danube, it is expected to improve proposals to send patrol boats manned by armed police and customs of-ricers with power to search and turn back ships suspected of breaking the sanctions. International efforts to isolate Serbia have been undermined by ships carrying oil and other illegal supplies from the Black Sea region along the Danube into the former Yugoslavia after ignoring attempts by local authorities to stop them. It is reported that most of the illegal traffic of goods is believed to be arriving in Serbia over land from Greece and the former Yugoslavia republic of Macedonia.
选项
A、Greece.
B、Former Yugoslavia.
C、Macedonia.
D、Greece and the former Yagoslavia Republic of Macedonia.
答案
D
解析
文中最后一句“It is reported that most of the illegal traffic of goods is believed to be arriving in Serbia overland from Greece and the former Yugoslavia republic of Macedonia.”可见D答案正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3211990.html
相关试题推荐
PassageThree[br]Whatistheauthor’spurposeofmentioningaconflictbet
PassageThree[br]What’sthepurposeoftheauthorinwritingthispassage?
PassageThree[br]Whatistheauthor’spurposeofmentioningthecontactbe
Accordingtothecourtruling,Israelhasto[br][originaltext]TheInterna
Accordingtothecourtruling,Israelhasto[originaltext]TheInternational
Wheredoesthisconversationmostlikelytakeplace?[br][originaltext]M:Hell
Wheredoesthisconversationmostlikelytakeplace?[br][originaltext]M:Hell
Wheredoesthisconversationmostlikelytakeplace?[originaltext]M:Hello.May
Whatisthemaintopicofthisconversation?[originaltext]M:Weseemtobehavi
[originaltext]LetChildrenLearntoJudgeTheirOwn
随机试题
Universitiesarenolongerrelativelyemptyinsummer.Asthestudentsmoveo
ImmigrantstotheUKarebeingtestedontheirEnglishskillsbeforebeinga
Discoveriesinscienceandtechnologyarethoughtby"untaughtminds"tocom
[originaltext]Untilrecently,atomatowasjustatomato.Butnowscientist
PASSAGETHREE[br]Accordingtothecontext,whatdoestheword"odds"(inthel
There’sNoPlaceLikeHome[A]Onalmo
()是反映债券违约风险的重要指标。A、债券评级 B、采购经理人指数 C、标
对于原发性高血压患者的降压治疗,下述哪项是不对的A.除危重病例外,降压药物从小剂
下列关于公司资本成本的说法中,错误的有( )。A.如果公司新的投资项目的经营风险
防潮层常用的施工方法除了捆扎法外,还有()。A.缠绕法 B.涂抹法 C.粘
最新回复
(
0
)