首页
登录
职称英语
What conclusion can be drawn from the scientists’ observation? [br] [originalte
What conclusion can be drawn from the scientists’ observation? [br] [originalte
游客
2023-11-23
74
管理
问题
What conclusion can be drawn from the scientists’ observation? [br]
Scientists have discovered that plants themselves pro- duce many poisonous chemicals for defense against insects. But insects have developed ways of dealing with them and, in fact, have been eating plants for about 250 million years. Now insects are using these same mechanisms to deal with man-made poisons--insecticides. This is why resistance of insects to insecticides has developed so rapidly.
What should be done? Scientists studying the problem suggest that farmers use less insecticides. At the moment, farmers regularly spray crops as a precaution against problems that are caused by large numbers of pests. They should, instead, spray only where pests have actually been seen. Secondly, farmers could use a combination of two or three insecticides at once. To survive, the insects would need to become resistant to two or more insecticides at the same time.
The most surprising suggestion, perhaps, is that at certain times of the year, farmers should actually try to at-tract insects onto the crops they are trying to protect. The new insects will mate with those which survived from a certain kind of insecticide and will lessen the latter’s resistance to it.
Scientist hope that these and other measures will postpone the day when farmers and scientists will have to stand by while new super-bugs which may be resistant to all poisons invade our farms and devour our crops.
选项
A、Insects are the most adaptable creatures.
B、Insects would be out of control if nothing were done about the current situation.
C、Insects will someday devour all plants on the Earth,
D、Insects have developed resistance to both botanical and artificial poisons rapidly.
答案
B
解析
“Scientist hope that these and other measures will postpone the day when farmers and scientists will have to stand by while new super—bugs which may be resistant to all poisons invade our farms and devour our crops.”,从这句话我们可以看出如果不对目前的形式采取措施,迟早有一天,害虫们将会失去控
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3211558.html
相关试题推荐
[originaltext]I:Goodevening,everybody.Inthisshow,wearegladtohaveAli
[originaltext]I:Goodevening,everybody.Inthisshow,wearegladtohaveAli
[originaltext]I:Goodevening,everybody.Inthisshow,wearegladtohaveAli
[originaltext]I:Goodevening,everybody.Inthisshow,wearegladtohaveAli
[originaltext]M:However,itisimpossibleforstudentstoexpecttoearnsuffi
[originaltext]M:However,itisimpossibleforstudentstoexpecttoearnsuffi
[originaltext]I:Hello,everyone.TodaywearegreatlyhonoredtohaveMr.Malc
[originaltext]I:Hello,everyone.TodaywearegreatlyhonoredtohaveMr.Malc
[originaltext]I:Hello,everyone.TodaywearegreatlyhonoredtohaveMr.Malc
[originaltext]I:Hello,everyone.TodaywearegreatlyhonoredtohaveMr.Malc
随机试题
【B1】[br]【B18】A、contextsB、signsC、messagesD、leafletsC名词辨义题。A)contexts意为“上下文;
[originaltext]W:Goodmorning,Peter.M:Goodmorning,Julia.W:Docomein.Yo
【B1】[br]【B2】A、thisB、thusC、theyD、themA
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledHo
[originaltext]Doyouknowwhereamulecomesfrom?Itisthechildofadon
n-皇后问题是在n行n列的棋盘上放置n个皇后,使得皇后彼此之间不受攻击,其规则是
关于数字影像处理中的灰度处理,不正确的是A.灰度处理用来改变影像的对比度 B.
现场检查或查阅资料评价独立微机五防时,通讯中断或设备状态不对应扣()分。1.5$
乐园社区有一些外来务工人员,主要从事社区服务业,社会工作者设计了小组活动,将他们
金融期货合约设计成标准化合约的目的之一是为了便于对冲,从而避免实物交割。()
最新回复
(
0
)