首页
登录
职称英语
When did Vietnam’s prime minister announce his plan? [br] [originaltext] Viet
When did Vietnam’s prime minister announce his plan? [br] [originaltext] Viet
游客
2023-11-22
34
管理
问题
When did Vietnam’s prime minister announce his plan? [br]
Vietnam’s prime minister has announced his plans to visit the United States next month. He’ll be the first Vietnamese leader to travel to the US since the end of the Vietnam War.
Prime Minister Phan Van Khai made the announcement while on an official trip to Australia. The prime minister told reporters he’s planning to visit the United States in June, so the two countries could improve their relationship. He indicated issues relating to China, Vietnam’s northern neighbor wouldn’t be raised during the trip. He also indicated the US visit didn’t signal a change in Vietnam’s relationship with China. Last month marked 30 years since the fall of Saigon, now known as Ho Chi Minh City, and the end of the Vietnam War. Over 58,000 Americans were killed in the Vietnam War or remain missing, presumed dead. Over one million Vietnamese soldiers died and many more civilians.
选项
A、Over 58,000.
B、Less than 58,000.
C、Over one million.
D、Less than one million.
答案
C
解析
本题考查对新闻细节(数字)的捕捉。在新闻的最后提到:“Over one million Vietnamese soldiers died and many more civilians.”因此选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3209735.html
相关试题推荐
It’snosecretthatscrollingthroughendlessimagesandannouncementsof
It’snosecretthatscrollingthroughendlessimagesandannouncementsof
It’snosecretthatscrollingthroughendlessimagesandannouncementsof
It’snosecretthatscrollingthroughendlessimagesandannouncementsof
[originaltext]M:Goodmorning,everybody.[6-1]Studieshaveshownthatchildre
[originaltext]M:Goodmorning,everybody.[6-1]Studieshaveshownthatchildre
[originaltext]W:Goodafternoon,everybody.Amongthemistakesjournalistssome
[originaltext]W:Goodafternoon,everybody.Amongthemistakesjournalistssome
[originaltext]W:Goodafternoon,everybody.Amongthemistakesjournalistssome
[originaltext]W:Goodafternoon,everybody.Amongthemistakesjournalistssome
随机试题
Thefootballmatchwas______becauseoftheheavyrain.A、calledoverB、calledup
The______oftheflood,whichcausedthousandsofpeopletolosetheirhouses,
[originaltext]W:MayIseeyourlicense,please?M:Butofficer,didIdosomet
ASA分类的Ⅳ类是指:A.濒死状态,麻醉手术危险性很大 B.重要脏器病变严重,
热熔型涂料存在的不足有()。A.大量耗能 B.重涂施工难度大 C.造价
2020年国际金融危机中,系统性金融风险在国际金融市场迅速蔓延,很快影响到整个世
B共57人答过,平均正确率78.9% 从电解总反应方程式可知,Cu失去电子,化合价升高,发生氧化反应。在电解池中,阳极发生氧化反应,与阳极相连的是直流电源的正
某城市郊区的小村庄约有1000人,多数男性(约占成年男性比重的80%)结婚后迫于
直角刚杆OAB可绕固定轴O在图示平面内转动,已知OA=40cm,AB=30cm,
A.革兰染色阴性双球菌 B.苍白密螺旋体 C.甲型溶血性链球菌 D.假丝酵
最新回复
(
0
)