首页
登录
职称英语
There’s been a lot of talk about extraterrestrial beings visiting our planet.
There’s been a lot of talk about extraterrestrial beings visiting our planet.
游客
2023-11-22
73
管理
问题
There’s been a lot of talk about extraterrestrial beings visiting our planet. I don’t put much stock in that. I am convinced, however, that we are surrounded by sentient things of our own making whose single aim is the harassment of the individual and, ultimately, the destruction of society.
Let me illustrate. A couple of years ago, I received a $ 600 insurance dividend. Sitting at the kitchen table, my wife and I discussed what we might do with the bonanza. I realize now that the refrigerator overheard our conversation. The very next day, it went berserk. The repairman told us we needed a new unit. Cost: $ 600.
Not long after, we got a refund from the IRS, enough to pay for a vacation in Mexico.
"I’ve something to tell you," I said to my wife. "Privately."
"How about the den?" she suggested. I remembered that the color television set is in the den. "No, not there. Let’s go outside."
I showed her the check as we stood in the driveway. We hugged each other elatedly and hardly noticed the rain.
My car was parked within earshot. I didn’t think anything of it at the time. As I started for the train the next morning, the car began making devilish screeching sounds.
"The engine’s shot," my mechanic said, "Replacing it will cost about a thousand dollars."
The car’s demise convinced me I was on to something big. I dug through our financial records. I discovered that over the past ten years our receipt of" found" money invariably was followed by equal expenditures to replace a hot-water heater, a television and a stove.
Today, I lavish compliments on all the mechanical devices in our home. And I never, ever mention financial rewards in front of them.
But if this article is published and I’m paid for it, the word processor is going to go wrong for sure. It’ll know. [br] Which of the following statements is true?
选项
A、The author believes that there have been extraterrestrial beings visiting our planet.
B、The author and his wife talked about the refund in the driveway where nothing could hear them.
C、The author and his wife were overjoyed at the repayment from the IRS.
D、The author noticed that the refrigerator was overhearing his conversation with his wife.
答案
C
解析
根据原文中的一句话“We hugged each other elatedly and hardly noticed the rain(我们高兴地相拥在一起,几乎忘却了身边的雨。),可知作者和其妻子在收到从IRS来的退款兴奋至极。因此C为正确选项。A项从“I don’t put much stock in that (我不大相信)”可以排除掉;B项从“My car was parked within earshot(我的车停在旁边)”可排除掉; D项从“I realize now that the ref
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3209220.html
相关试题推荐
人是很有趣的,往往在接触一个人时首先看到的都是他或她的优点。Humanbeingsareinterestinginthattheytendto
Likeotherformsoflifeonthisplanet,humanbeingsfaceabasictask:to
Lastyear,Ipaidathree-dayvisittothecompanyasavisitingengineer,andw
Likeotherformsoflifeonthisplanet,humanbeingsfaceabasictask:to
Humanbeingshaveusedtoolsforaverylongtime.Insomepartsoftheworl
Humanbeingshaveusedtoolsforaverylongtime.Insomepartsofthewor
Humanbeingshaveusedtoolsforaverylongtime.Insomepartsofthewor
The_________ofthepriest’ssermonwasthatallhumanbeingsshouldloveeach
The______ofthepriest’ssermonwasthatallhumanbeingsshouldloveeachoth
1 Humanbeingshaveusedtoolsforaverylongtime.Insomepartsoftheworld
随机试题
Onceabreak-evenpointisdetermined,managementoftenwantstoknowthenumber
Youshouldspendabout20minutesonQuestions29-40whicharebasedonReading
下列关于股票期货的说法,正确的是()。A、只能以窄基股票指数作为期货合约的标的物B、美国历史上一度禁止股票期货交易C、股票期货的产生早于股指期货
【B1】[br]【B11】A、listenB、equalC、compareD、matchC动词辨义题[考频:50]。根据上下文意思知道幼鸟通过比较其
二手车贷款的贷款期限(含展期)不得超过5年。()
Themainpurposeofaskingquestionsabo
中国证券投资基金业协会是我国证券投资基金行业的自律性组织,按照( )的有关规定
患者女,43岁。因“慢性咳嗽、咳痰、反复咯血20余年,发热5天”入院,痰培养无致
A.胎儿先露部的指示点与母体骨盆前、后、左、右、横的关系 B.胎儿在子宫内的姿
参与联合脱氨基的酶是( )。A.NADH-泛醌还原酶 B.HMG-CoA还原
最新回复
(
0
)