首页
登录
职称英语
The peace talks between rebels and the Zairian government______. [originaltext]
The peace talks between rebels and the Zairian government______. [originaltext]
游客
2023-11-21
67
管理
问题
The peace talks between rebels and the Zairian government______.
Planned peace talks between rebels and the Zairian government again have been postponed. Zaire’s President Mobutu Sese Seko apparently requested the delay. South African Deputy Foreign Minister Azzi Pahad announced late Saturday that the talks now are to begin Sunday. He says Mr. Mobutu has told organizers of the talks that he will meet with rebel leader Laurent Kabila. The talks are to take place on a South African navy ship near the coast of Congo. President Mobutu has cancer and reportedly is weak. He has been waiting since Friday to meet with Mr. Kabila. The rebel leader did not arrive because of what he described ’as security concerns. The rebels have seized control of two-thirds of Zaire in less than 7 months.
选项
A、have been cancelled
B、are put to a later time
C、took place according to schedule
D、took place ahead of schedule
答案
B
解析
本题测试对细节内容的理解能力。从新闻的首句可以直接找到线索,选出正确答案B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3207709.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Tellme,Sally,whydoyouthinkthatopportunitiesforindepe
[originaltext]M:Tellme,Sally,whydoyouthinkthatopportunitiesforindepe
[originaltext]M:GoodMorning,SallyLeung.W:GoodMorning,thankyou.1sith
[originaltext]M:GoodMorning,SallyLeung.W:GoodMorning,thankyou.1sith
[originaltext]M:GoodMorning,SallyLeung.W:GoodMorning,thankyou.1sith
[originaltext]M:Howdifferentwouldyouimaginethelearningofasecondlangu
[originaltext]M:Howdifferentwouldyouimaginethelearningofasecondlangu
[originaltext]M:TodaywehaveProfessorSnowinourstudio.She’sanexperton
[originaltext]M:TodaywehaveProfessorSnowinourstudio.She’sanexperton
[originaltext]M:TodaywehaveProfessorSnowinourstudio.She’sanexperton
随机试题
HowtoBeanExpertI.Backgroundinformationaboutthe
Theeconomyisimprovingforthesuperrich.Aftertwoyearsofdeclines,the
(1)I’ma50-somethingmale,thefatheroftwomostlygrowngirls.I’mhappy
A------AdvertisingBudgetJ------DigitalMarketingB------AdvertisingCostK--
[originaltext]Theworld’ssmartadolescenceinmathematicsandscienceare
Everyyear,manyChinesestudentsstudyinNewZealand,andover100,000Chinese
简答国外课程与教学内容的改革。
按运输方式的不同,货运代理可分为()。A.港口代理、集装箱代理、陆运代理
预防硬脊膜外腔麻醉时发生全脊椎麻醉最有效的措施A、穿刺顺利 B、未见异常液体外
阅读材料,并回答问题。 一天中午,初二年级的一批孩子正在操场上打篮球,战况“激
最新回复
(
0
)