首页
登录
职称英语
Air travel is such an everyday experience these days that we are not surpri
Air travel is such an everyday experience these days that we are not surpri
游客
2023-11-21
31
管理
问题
Air travel is such an everyday experience these days that we are not surprised when we read about a politician having talks with the Japanese Prime Minister one day, attending a conference in Australia the following morning and having to be off at midday to sign a trade agreement in Hong Kong. But frequent long-distance flying can be so tiring that the traveler begins to feel his brain is in one country, his digestion in another and his powers of concentration nowhere--in short, he hardly knows where he is.
The fatigue we normally experience after a long journey will become even more acute when we fly from east to west or vice versa because we cross time zones. Air travel is so quick nowadays that we can leave London after breakfast and be in New York in eight hours, yet what really disturbs us most is that when we arrive it is only lunch time when we have already had lunch on the plane and are expecting dinner.
Doctors say that since air travellers are in no conditions to work after crossing a number of time zones, they should go straight to bed on arrival. Airline pilots, however, often live by their own watches, ignoring local time, and have breakfast at midnight if necessary.
Businessmen who go on long-distance flights, however, are usually proud of having been chosen because it adds to their position in the firm. They are lucky if the boss is clever enough to insist on their taking the doctor’s advice and resting for a day before work. Sometimes the managing director is such an energetic person that he expects everyone to be as fit as he is. As he has never felt any ill effects after flying himself, the schedule he lays down is so tight that the employee is too exhausted to carry it out satisfactorily. He must either go straight to an important meeting as soon as his plane touches down or else return as soon as the meeting is over to his boss. Managers of this type often do not realize how disastrous this policy may be for the man’s health and the company’s reputation. [br] Which of the following is NOT true according to the passage?
选项
A、Crossing time zones will bring much tiredness to travellers.
B、We can hardly adjust our meal patterns after flying.
C、Sometimes an energetic managing director does not realize that his employees are affected by long-distance flight.
D、Businessmen are proud of being chosen to go on long-distance flights because they can bring wealth for the firm.
答案
D
解析
选项A与文中第二段第一句的意思相符,跨时区长时间飞行的人会感到更疲劳。文中第一段最后一句表明长途飞机旅行由于时差会造成吃饭时间上的混乱,与选项B相符。选项C与文中第四段第三句的意思相符。而选项D与事实不符,文中说他们自豪的原因是可以提高自己在公司里的地位,而不是由于给公司带来财富。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3205443.html
相关试题推荐
Whatseemstosurprisethemanaboutthenewproduct?[br][originaltext]W:I’v
______helovestraveling,hedoesnotwanttotravelalone.A、AsmuchB、Muchtho
Whentraveling,itispossiblethatyoumaybeadvisedtotakethetravelers’ch
[audioFiles]audio_ezf_m_0275(20101)[/audioFiles]Lighttravelsataspeedw
IshalltakeyoubacktoFrance______youarewellenoughtotravel.A、promptly
Thelifepaceinbigcitiesrequirespeopletobeabletotravelefficiently
Whydopeopleleavehometotravelaccordingtothepassage?[originaltext]
Dr.SheelerwassurprisedatMr.Nelson’scallbecause______.[br][originalte
Dr.SheelerwassurprisedatMr.Nelson’scallbecause______.[br][originalte
Dr.SheelerwassurprisedatMr.Nelson’scallbecause______.[originaltext]
随机试题
Olderpeoplemustbegivenmorechancestolearniftheyaretocontributet
Forwhichvaluesofxis2x-5<-3x+20?Thefirststepinsolvingthisproblemis
Before1965manyscientistspicturedthecirculationoftheocean’swaterma
Whatispopculture?Well,popis【11】forpopular.Thebeginningofpopcultu
寒痰停肺咳嗽的特点是A、咳声重浊紧闷 B、咳声不扬痰黄稠 C、阵发性痉挛性咳
葛先生现将5000元现金存为银行定期存款,期限为3年,年利率为4%,下列说法正确
房地产经纪人在接受委托人的劳务委托时,往往因为不同的委托对象和不同的委托事务而需
在心电图上观察到QRS波群提前出现,形态宽大畸形,其前无相关的P波为A.室性期前
关于犯罪既遂,下列说法不正确的是()。A.只有导致被害人死亡的才是遗弃罪既
某小区住宅楼项目,建设期为3年,建设期内各年均衡获得的贷款额,每年的贷款额度均为
最新回复
(
0
)