首页
登录
职称英语
Mind Your Calories or Your Waistline? Cutting bac
Mind Your Calories or Your Waistline? Cutting bac
游客
2023-11-20
33
管理
问题
Mind Your Calories or Your Waistline?
Cutting back the calories may do more than whittle your waistline; it could protect your brain from the effects of aging. A new study suggests that calorie restriction can help slow the normal process of cell death that happens with age.
Researchers say the body naturally goes through a process known as apoptosis, or cell death, to destroy old cells so new ones can be made, and many factors can alter this process. Age-related diseases, such as Alzheimer’s and Parkinson’s, cause a higher-than-normal loss of cells in the brain, which can lead to loss of function.
Previous studies have suggested that calorie restriction can boost life span and mental capacity. That prompted researchers to look at whether cutting calories might also play a role in protecting aging brain cells. They compared levels of proteins indicating brain cell death in two groups of rats. One group was given unrestricted access to food and water throughout their lives. The other was given 40% fewer calories (but still adequate nourishment) than the unrestricted group.
They found that the levels of these proteins increased with normal aging in the rats fed unrestricted diets. The rats given a restricted diet did not have an increase in the levels of these proteins.
Another protein thought to protect from cell death dropped by 60% in the well-fed rats, but it actually increased over time in the calorie-restricted rats.
Finally, DNA fragmentation, a third indicator of cell death, more than doubled in the unrestricted rats with age, but this increase was 36% less in the calorie-restricted rats.
Although the results are promising, researchers say more study is needed to completely understand the processes that lead to cell death and the role nutrition plays in that process.
Meanwhile, they say, their study provides yet another reason to watch what you eat. "We’re not going to do it right away to improve our memories; we’re going to do it probably in general for the first reasons, which would be to prevent cardiovascular disease and cancer," says Christian Leeuwenburgh at the University of Florida. [br] The rats fed unrestricted diets do NOT ______
选项
A、have one preventing-aging protein increased
B、have their cell death increased or doubled
C、have their DNA fragmentation doubled
D、have the levels of proteins increased
答案
A
解析
本题是细节题。在研究比较两类老鼠的段落里Another protein thought to protect from cell death dropped by 60% in the well-fed rats。原文是一种防止衰老的蛋白质大大减少了,而选项A最接近答案,是没有增加那种防止衰老的蛋白质。其他选项是已经发生的事实。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3204383.html
相关试题推荐
Bycuttingdowntreeswe______thenaturalhabitatofbirdsandanimals.A、damag
TheCBIwillthisweekannounceaThinkBritishcampaignaimedatcuttingi
TheCBIwillthisweekannounceaThinkBritishcampaignaimedatcuttingi
It’shightimewe______.cuttingdowntherainforests.A、stoppedB、hadtostopC、
MindYourCaloriesorYourWaistline?Cuttingbac
MindYourCaloriesorYourWaistline?Cuttingbac
MindYourCaloriesorYourWaistline?Cutti
Someoftoday’smostcutting-edgetechnologyisnowbeingusedtohelpstud
Someoftoday’smostcutting-edgetechnologyisnowbeingusedtohelpstud
Someoftoday’smostcutting-edgetechnologyisnowbeingusedtohelpstud
随机试题
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geog
-PleasebringlittleTomnexttimeyoucometoAnhui.-______,thankyou.A、Iwi
WhatdoesthenewsitemsayaboutthefloodintheUnitedStates?[br][origina
【S1】[br]【S4】去掉inthechargeof中的"the"。本题为词组的误用。inthechargeof表示“由……主管”的被动意义,
Fortheemployee,beingplacedinapositionthatiscomfortableandmeetse
Theterm"FurtherEducation"isthenamegiven,inBritain,toaverybroad
《银团贷款业务指引》规定,银团贷款存续期间,通常由牵头行或代理行负责定期召开银团
哪项不属于少阳病96条所述的主证A.嘿嘿不欲饮食 B.口苦咽干 C.往来寒热
药物的常用量是指A.极量与最大有效量之间的剂量 B.比最大有效量大些、比极量小
某毛石砌体挡土墙,其剖面尺寸如图所示。已知其墙背直立,排水良好,墙后填土与墙齐高
最新回复
(
0
)