首页
登录
职称英语
Benjamin Franklin was the greatest early American leader never to become p
Benjamin Franklin was the greatest early American leader never to become p
游客
2023-11-18
94
管理
问题
Benjamin Franklin was the greatest early American leader never to become president of the United States, but he served in many other crucial positions for the colonies and the American government. He was a great reader and did more to promote books and reading among the public of his time than any other person born within what became the United States. He founded a social library open to association members; he published
his own works and books by others; he founded and published newspapers.
Unlike many other colonial leaders, Franklin was egalitarian, tolerant, believed strongly in democracy, and was a rabid opponent of slavery, long before such ideas were common or acceptable in most social circles. Franklin also had an almost religious belief in the value of the written word.
Benjamin Franklin was born in Boston on January 17, 1706. After attending school for a brief period, he went to work full time. He hated his first job, making candles and soap. He then became a printer’s apprentice to his brother James.
The brothers did not get along, however, and Ben, almost penniless, ran away to Philadelphia. Fortunately, he quickly got a job as a printer and did very well in that work.
In 1727 he established the Junto, a club for young men devoted to the discussion of natural philosophy, politics, and morals. He also published a newspaper called The Pennsylvania Gazette, and began Poor Richard’s Almanac, which contained common sense and witty sayings and quickly gained a large circulation.
Franklin undertook important missions for the colonies. He made several trips to England on behalf of the colonies during which he tried to reconcile the differences between the British and the Americans. When it became evident that reconciliation was impossible, Franklin served as a member of the committee drafting the Declaration of Independence.
He then traveled to France to negotiate a treaty with the French who assisted the colonies in their fight against the British. Fluent in French and very interested In French culture, he became immensely popular there. After the colonies won theft Independence in 1783, he served as United States minister to France. During his years serving as an America, representative in England and France, Franklin socialized with a number of writers and scholars, some of whom he had admired and who had admired him. He met David Hume, James Boswell, La Rochefoucauld, and Voltaire.
Franklin also achieved fame for his invention of many useful objects, including the Franklin Stove, bifocal glasses, the lightning rod, and a device for removing books from high shelves. He never received any profit from his inventions. Ben Franklin bas always been an inspiration and role model for generations of Americans. From humble beginnings he became a great man. No matter how famous he became, however, he always retained his sense of humor and his love of mankind, and his love of philosophy, books, and reading. [br] Benjamin Franklin was a good diplomat NOT because______.
选项
A、He represented the colonies to go to England for coordination.
B、He persuaded France to assist the colonies in fighting against the British.
C、He gained popularity during Ms stay in France.
D、He organized the Junto.
答案
D
解析
细节题。题目要求找不能证明Franklin是外交家的选项。A,B,C分别在第六,七段,D对应第五段 In 1727 he established the Junto,a club for young men devoted to the discussion of natural philosophy, politics,and morals.与外交活动无关。natural philosophy 自然哲学;morals n.道德,伦理
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3199079.html
相关试题推荐
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen
随机试题
【B1】[br]【B7】A、MuchB、enoughC、MoreB“由于人们不知道该喝多少水而导致饮水不足的问题。”故本题答案为B。
[originaltext]Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?Noton
LadiesandGentlemen,Welcometothiselectronicsexhibition.Hereyoucanf
Bothpartiespromisedto______(遵守下周将要签署的合约).adheretothecontracttobesigned
以色列魏茨曼科学研究院凝聚物物理研究部威克斯曼博士和该院哈维德·施密斯索尼亚天体
C公司的固定成本(包括利息费用)为600万元,资产总额为10000万元,资产负债
要在HTML页面中设计如下所示的表单,应将下拉框type属性设置为()
患者,男性,12岁。8月上旬前额部出现红肿结块,约2cm×2cm,中央有脓头未溃
关于风险分析的好处,下列不正确的是()。A:有助于决策人制定更完备的应急计划,有
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)