首页
登录
职称英语
What does the Australian government plan to do? [originaltext] "Australia pl
What does the Australian government plan to do? [originaltext] "Australia pl
游客
2023-11-18
77
管理
问题
What does the Australian government plan to do?
"Australia plans to increase its military capabilities," Australia’s defense minister Ian Mclachlan said in a speech on government defense strategy on Monday. Such plan will be implemented by replacing or upgrading its military equipment. "Increased defense spending coupled with advances in technology means that regional military forces are much more powerful than even a decade ago," Mclachlan said, but he did not tell in detail how Australia would increase its combat capability.
选项
A、To cut down its defense spending.
B、To destroy its old defense equipment.
C、To increase its military capabilities.
D、To double its military capabilities.
答案
C
解析
题目问的是澳大利亚政府的计划,由Australia plans to increase its military capabilities...可知答案为C 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3196883.html
相关试题推荐
WhathasthepolicedoneonSaturday?[br][originaltext]Policeissuedas
AccordingtoIraqis,theAlSamoudis______.[br][originaltext]Ourcorr
Whatwasthemostprobablecauseoftheaircrash?[br][originaltext]Asma
Whichofthefollowingisthebesttitleforthepassage?[originaltext]Whe
Whatdothespeakersmainlydiscuss?[br][originaltext]Baker:Sincesomanyof
Whatdothespeakersmainlydiscuss?[originaltext]Baker:Sincesomanyofyouh
Today,theAustralianpopulationisstillmainlyofBritish______.A、descentB、de
WhatweretheArabmilitiasaccusedof?[originaltext]Sudan’sgovernmentha
WhatdidtheinternationalgroupperceiveinAfghanistan?[br][originaltext]
WhatwillIsraeldowiththebarrier?[originaltext]IsraeliPrimeMinisterA
随机试题
Inwhatnowseemsliketheprehistorictimesofcomputerhistory,theearth’s
Theflowersinthevase______becausetheyhadnowater.A、ripenedB、witheredC、
Completethesummary.ChooseNOMORETHANTWOWORDSfromthepassageforeachan
AppropriacyinEnglishI.Whatisappropriacy?A.Fa
饭店企业根据生产经营的需要以最低价格实施订货,并购买到所需质量的食品原料这一过程
根据《著作权法》,法人对职务作品享有的保护期不受限制的著作权有( )。A.修改权
下列关于历史成本法与市场价值法的说法,错误的是()。A.历史成本法能及时准确
老年人运动应遵循的原则是A.锻炼过程加强心率监测 B.运动强度要循序渐进 C
以下有关新药药理学研究,叙述不正确的是A.包括临床前药理学研究和临床药理学研究B
根据风险的一般定义,下列说法中错误的是( )。[2005年真题] A.风险
最新回复
(
0
)