首页
登录
职称英语
What was the situation of the independent film producers? [originaltext] [24
What was the situation of the independent film producers? [originaltext] [24
游客
2023-11-18
23
管理
问题
What was the situation of the independent film producers?
[24] Independent film producers were once on the fringes of the movie industry, struggling to have their works seen in small theaters and rented halls. The Sundance Festival has helped change all that by giving independent films recognition and all-important exposure. The Sundance festival and the Slamdance Festival, which takes place at the same time, have put Park City, Utah on the Hollywood map. [25]Every January, this ski resort with a population of about 7,000 hosts more than double that number of people who come to the festivals.
选项
A、They were the highlights of the film festivals.
B、Their works were popular in small theaters and rented halls.
C、They were once on the fringes of the movie industry.
D、Their works were given an important exposure.
答案
C
解析
新闻提到,独立制片人曾一度处在电影业边缘,他们的作品需费尽办法才能在小剧院或租来的礼堂里放映。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3196432.html
相关试题推荐
WhatdoesBilladvisethewomantodo?[br][originaltext]W:Bill,Iamgoingt
WhatdoesBilladvisethewomantodo?[br][originaltext]W:Bill,Iamgoingt
WhatdoesBilladvisethewomantodo?[br][originaltext]W:Bill,Iamgoingt
WhatdoesBilladvisethewomantodo?[br][originaltext]W:Bill,Iamgoingt
WhatdoesBilladvisethewomantodo?[br][originaltext]W:Bill,Iamgoingt
WhatdoesBilladvisethewomantodo?[originaltext]W:Bill,IamgoingtoSri
WhatdoesthespeakerthinkofJohn?[br][originaltext]Somepeopleregretdoin
WhatdoesthespeakerthinkofJohn?[br][originaltext]Somepeopleregretdoin
WhatdoesthespeakerthinkofJohn?[br][originaltext]Somepeopleregretdoin
WhatdoestheUNreportfindabouttheChernobylnucleardisaster?[originaltext
随机试题
Inoursociety,wemustcommunicatewithpeople.Agreatdealofcommunicat
在游离蒽醌衍生物中酸性最弱的是()A.含一个β-OH者 B.含两个以上β-O
3.900mm标高以上看到的栏杆及栏板共有几处?() A.4
图示电路中,电容的初始能量为0,高级开关S在t=0时刻闭合,此后电路将发生过渡过
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
流动性风险预警内部指标/信号不包括商业银行内部有关()的指标。A.风险水平 B
如果一个托运人运往同一个收货地点的货物在()吨以上或者体积在()平方米以上时,可
店铺内柜台的摆放体现的是()。A.微位置 B.小位置 C.方位 D.朝向
(2019年真题)关于直接筹资和间接筹资,下列表述错误的是()。A.直接筹资仅可
在钢筋混凝土结构中,对于混凝土实心板,允许采用最大粒径达1/3板厚的骨粒,但最大
最新回复
(
0
)