首页
登录
职称英语
Who will be benefited from the money Holiday Inn donates for every story shared?
Who will be benefited from the money Holiday Inn donates for every story shared?
游客
2023-11-18
30
管理
问题
Who will be benefited from the money Holiday Inn donates for every story shared? [br]
Holiday Inn wants to know what has become of the 500,000 towels a year that guests swipe from its 2,638 hotels. [12]But the hotel chain isn’t looking to put towel takers through the spin cycle. It just wants them to spin some yarns for a national promotion. Holiday Inn gave guests amnesty in exchange for their stories about how they’ve used the towels they’ve taken over the years. For every story shared, [11]Holiday Inn will donate $1 to a charity it founded in 1986 that helps children with life-threatening illnesses. "This really is lighthearted," said Mark Snyder, senior vice president for brand management at Holiday Inn. "It’s just a way for people to come on, tell us their story and relieve any lingering guilt they might have about having a Holiday Inn towel in their linen closet." The hotel chain asked guests to provide their stories on Holiday Inn’s Website. [13]Guests whose stories are one of the best 25 chosen will receive a limited edition souvenir Holiday Inn towel. [12]Hundreds of stories had already rolled into the Website, One man said he took a towel from a Holiday Inn hotel in Monterey, Mexico, as a memento of his honeymoon night. He said he later lost the woman, but he’s still got the towel.
选项
A、500,000 towels have been lost annually in Holiday Inn.
B、Holiday Inn will not punish those towel takers.
C、Thousands of stories had already rolled into the Website.
D、One man took away a towel as a reminder of his honeymoon night.
答案
C
解析
文中提到的数字是hundreds of,而不是 thousands of,故C为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3196426.html
相关试题推荐
Goingoutforaholidayisagoodwaytorelaxandrefreshyourself,andthisis
Myfatherhaspromisedtoputhiscarentirelyatour______fortheholiday.A、d
WhowillbebenefitedfromthemoneyHolidayInndonatesforeverystoryshared?
WhowillbebenefitedfromthemoneyHolidayInndonatesforeverystoryshared?
Wherearethetouristsfrom?[br][originaltext]W:HolidayInnHotel.AdvanceR
Wherearethetouristsfrom?[br][originaltext]W:HolidayInnHotel.AdvanceR
Houserepairs,holidays,schoolfeesandother______havereducedhisbankbala
Theteacheraswellasthestudents______lookingforwardtothesummerholiday
Myfatherhaspromisedtoputhiscarentirelyatour______fortheholiday.A、dis
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,thi
随机试题
WhatdoSharonandXiaoLiagreewasthestrongestaspectoftheirpresentation?
Whatdoesthepassagemainlydiscuss?[br]Theword"engaged"inline2isclo
ASouthKoreancitydesignedforthefuturetakesonalifeofitsown
Allherlife,MrsFosterhadhadanalmostpathologicalfearofmissingatr
Memoryisourmostimportantpossession.Withoutmemory,youwouldn’tknoww
交易成本,是指在协商、谈判和履行协议等交易性活动中,为达成合作所需要支付的各种资
能够创造商品所有权效用的活动是()。A:商流 B:物流 C:信息流 D:生
《环境空气质量标准》规定浓度限制的污染物不包括()。 A二氧化硫 B一
审核的特征是遵循若干审核原则,其中与审核员有关的审核原则有()。[2007年真
某地准备新建一所国家级特殊能源研究所,新建项目的工程选址要高度重视地区的()。
最新回复
(
0
)