首页
登录
职称英语
The next generation of retirees will be the following EXCEPT [originaltext] T
The next generation of retirees will be the following EXCEPT [originaltext] T
游客
2023-11-16
65
管理
问题
The next generation of retirees will be the following EXCEPT
The number of Americans over the age of 65 is expected to double between now and 2030. [24]This next generation of retirees will be the healthiest, best educated, and most affluent in American history. But many of them won’t have a retirement benefit their parents’ generation fought hard to get. It is something known as a defined-benefit plan, or "pension." Retired workers who have a pension continue to be paid a certain percentage of their highest annual salary—usually anywhere from one to three percent—multiplied by the number of years they worked for the company. Pensions first became popular during World War Ⅱ. when a federally-mandated wage-freeze meant unions had to negotiate for retirement benefits, instead of pay increases. [25]Pensions reached the height of their popularity in the late 1970s, when more than 60 percent of Americans had one.
选项
A、the most affluent.
B、the best educated.
C、the most optimistic.
D、the healthiest.
答案
C
解析
新闻提到,到2030年,美国的退休人数将是现在的两倍。这批退休人员将是美国有史以来最健康、教育程度最高、最富有的。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3193211.html
相关试题推荐
Whatisthenationalityoftheresearchers?[br][originaltext]Happinessi
Whatisthenationalityoftheresearchers?[br][originaltext]Happinessi
Whatisthenationalityoftheresearchers?[originaltext]Happinessisasso
Whydidchildrennotneedformalschoolsforalongwhile?[br][originaltext]
Wherearethetouristsfrom?[br][originaltext]W:HolidayInnHotel.AdvanceR
StudentsarecalledinAmericanclasses[br][originaltext]W:Jack,canyousay
StudentsarecalledinAmericanclasses[originaltext]W:Jack,canyousaysomet
WriteonANSWERSHEETTWOanoteofabout50~60wordsbasedonthefollowing
WhichoneofthefollowingisNOTtrueaccordingtotheaccident?[br][origina
WhichoneofthefollowingisNOTtrueaccordingtotheaccident?[br][origina
随机试题
Don’tSayIt’sGlobalWarmingA)AsTexasendurestheslow,a
[originaltext] (5)InhisfirstbigspeechbeforeparliamenttheGreekPrimeM
[originaltext]W:Wellhithere.Whatareyoulookingfortoday?M:Uh,I’mjust
A、Itisaninbornfeatureofhumanbeings.B、Humanbeingsareabletodevelopne
在土地登记查询中,查询机关对属于不予受理查询范围的,应在( )个工作日内告知查
借款人申请商用房贷款,购买某知名品牌开发商商业用房,按中国银行业监督管理委员会贷
下列有关内部审计工作的考核与问责的说法中,错误的是()。A.董事会对未按要求进
下列除哪味药外,均能利咽消肿A.马勃 B.山豆根 C.板蓝根 D.
共用题干 嘉宝公司是一家机械制造企业,公司有员工3500人左右,但由于公司不关
根据《建设工程工程量清单计价规范》(GB50500——2013),发包人应在工程
最新回复
(
0
)