首页
登录
职称英语
It was still quite light out of doors, but inside with the curtains drawn an
It was still quite light out of doors, but inside with the curtains drawn an
游客
2023-11-16
50
管理
问题
It was still quite light out of doors, but inside with the curtains drawn and the smouldering fire sending out a dim, uncertain glow, the room was full of deep shadows.
Brantain sat in one of these shadows; it had overtaken him and he did not mind. The obscurity lent him courage to keep his eyes fastened as ardently as he liked upon the girl who sat in the firelight.
She was very handsome, with a certain fine, rich coloring that belongs to the healthy type. She was quite composed, as she idly stroked the satiny coat of the cat that lay curled in her lap, and she occasionally sent a slow glance into the shadow where her companion sat. They were talking low, of indifferent things which plainly were not the things that occupied their thoughts. She knew that he loved her—a frank fellow without slyness enough to conceal his feelings, and no desire to do so. For two weeks past he had sought her society eagerly and persistently. She was confidently waiting for him to declare himself and she meant to accept him. The rather insignificant and unattractive Brantain was enormously rich; and she liked and required the entourage which wealth could give her.
During one of the pauses between their talk of the last tea and the next reception the door opened and a young man entered whom Brantain knew quite well. The girl turned her face toward him. A stride or two brought him to her side, and bending over her chair—before she could suspect his intention, for she did not realize that he had not seen her visitor—he pressed an ardent, lingering kiss upon her lips.
Brantain slowly arose; so did the girl arise, but quickly, and the newcomer stood between them, a little amusement and some defiance struggling with the confusion in his face.
" I believe," stammered Brantain, " I see that I have stayed too long. I—I had no idea—that is, I must wish you good-by. " He was clutching his hat with both hands, and probably did not perceive that she was extending her hand to him, her presence of mind had not completely deserted her; but she could not have trusted herself to speak.
" Don’t touch me; don’t come near me," she was angry with the new comer. " What do you mean by entering the house without ringing?"
"I came in with your brother, as I often do," he answered coldly, in self-justification. "We came in the side way. He went upstairs and I came in here hoping to find you. The explanation is simple enough and ought to satisfy you that the misadventure was unavoidable. But do say that you forgive me, Nathalie," he entreated.
"Forgive you! You don’t know what you are talking about. Let me pass. It depends upon—a good deal whether I ever forgive you. [br] The girl was waiting for Brantain to propose to her because
选项
A、he meant a lot to her.
B、he had a good fortune.
C、he was loyal to her.
D、he could help her succeed.
答案
B
解析
细节题。由题干中的waiting for定位至第三段倒数第二句,接着第三段末句解释了原因,财富是她选择Brantain的理由,故B为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3191889.html
相关试题推荐
Hisinsideshadcomebackagain.Itfeltasifthey______withleadintheirabse
Itwasstillquitelightoutofdoors,butinsidewiththecurtainsdrawnan
Itwasstillquitelightoutofdoors,butinsidewiththecurtainsdrawnan
Itwasstillquitelightoutofdoors,butinsidewiththecurtainsdrawnan
Itwasstillquitelightoutofdoors,butinsidewiththecurtainsdrawnan
Thenewspaperdeliverymanputablankcardinsidetheenvelopebecause______.[b
Thenewspaperdeliverymanputablankcardinsidetheenvelopebecause______.[b
Thenewspaperdeliverymanputablankcardinsidetheenvelopebecause______.[b
ThefightbrokeoutinsidetheBroadwayCityArcade’sclub[br][originaltext]
ThefightbrokeoutinsidetheBroadwayCityArcade’sclub[originaltext]Ei
随机试题
Accordingtothefirstparagraph,whatwasamajorfactorintheNewfoundlandcod
[originaltext]Interviewer(M)Dr.JoanneGetsy(W)Now,listentoPartOneofthe
Oneinsix.Believeitornot,that’sthenumberofAmericanswhostrugglew
患者,72岁,戴全口义齿10年,诉下颌义齿固位差,咀嚼功能不良,要求"能戴稳义齿
女性,28岁,第一胎,孕37周合并妊高征,血压20/15kPa(150/112m
(2018年真题)关于债券的票面价值,下列说法中正确的是( )。A.在债券的票
骨髓活检对下列贫血诊断有重要价值的是A、缺铁性贫血B、再生障碍性贫血C、溶血
1.公司科学发展的基本工作思路中,“抓队伍”的基本内涵是()。
男性,50岁。左胸闷气2月,胸痛20天,夜间重,查体:颜面及颈部、胸壁略肿胀,胸
医师中止执业活动二年以上,当其中止的情形消失后,需要恢复执业活动的,应当经所在地
最新回复
(
0
)