首页
登录
职称英语
During the last decade, Val Beasley of the University of Illinois College ha
During the last decade, Val Beasley of the University of Illinois College ha
游客
2023-11-16
84
管理
问题
During the last decade, Val Beasley of the University of Illinois College has led a team wanting to know why the world’s amphibian(两栖动物) populations have been decreasing or riddled with deformed limbs.
Evidence from his and other teams points to increasing numbers of common parasites as an important cause. However, the problems facing amphibian habitats really pose a distressing example of ecosystems out of balance because of human activity, according to Beasley, a professor of biosciences and executive director of Wildlife and Ecosystem Health. Beasley’s main collaborators, postdoctoral researcher Anna M. Schotthoefer and Rebecca A. Cole, a scientist with the National Wildlife Health Center in Madison, Wis. , say they agree.
A series of their research projects -— two published in 2003 and another that will appear as a book chapter this year — dramatically refine the data on parasitic activity and argue that physically and chemically induced changes of aquatic habitats are taking a toll.
"We have to be asking what human activities are contributing to imbalances in these ecosystems to set the stage for more severe infections, " Beasley said. "It’s becoming a serious question of how we can better manage landscapes, streams, wetlands, ponds and lakes. Frogs are among the first animals that young children see in a healthy wild place, but they are not finding them in the same numbers as in past years. "
Tadpoles (蝌蚪) of many species feed on algae converting the material into the protein, fat and other nutrients that are needed by other creatures higher in the food chain, Beasley said. Amphibians are clearly important players in ecosystem functioning, he added. "The frogs that develop from tadpoles subsequently eat up thousands of insects," he said, "The frogs themselves are also important prey for reptiles, birds and mammals."
In the study funded by Chicago Zoological Society, Beasley’s team noted that Midwest landowners hollow out their ponds so that deep water prevents the establishment of aquatic plants.
Such a practice allows for easier boating, swimming and fishing, but by eliminating aquatic plants, the habitat becomes structurally barren. Herbicide use also aggravates the problem and produces chemical changes. Plant-derived oxygen is reduced, and herbicides also may have direct toxic effects on tadpoles and other animals, Beasley said. The lack of vegetation may expose tadpoles to more parasites coming from the infected snails, because the tadpoles can’t hide or use the vegetation to brush off the parasites, Schotthoefer said.
So while the parasites seem to contribute to declines and deformation in frog populations,the challenge is to find management approaches that put balance back into amphibian ecosystems, Beasley said. [br] Which of the following statements might Rebecca A. Cole agree?
选项
A、Amphibian habitats are under threat of exotic species.
B、Human activities have done harm to amphibian habitats.
C、Parasites have invaded and destroyed amphibian habitats.
D、No one can explain why amphibian habitats have been destroyed.
答案
B
解析
第二段指出比斯利的观点:两栖动物栖息地面临的种种问题是因人类活动而造成生态系统失衡的一个惨痛例证。从这里可以推断出人类活动对两栖动物栖息地造成了破坏。接下来表丽贝卡·A·科尔对这种观点表示认同,可见[B]为答案。这里提到两栖动物栖息地面临的问题是由人类活动所致,并未提到外来物种,排除[A]项。根据第二段的内容可排除[C]和[D]项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3191012.html
相关试题推荐
Overthepastdecade,therehasbeenaseachangeinChina’seconomicpolici
Overthepastdecade,therehasbeenaseachangeinChina’seconomicpolici
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
随机试题
Onedayalittleboycomesintoashopand【C1】______theshopassistant,“Iwa
Thereisnoalternative,thepresidentmustapprovethebillifCongresspasses
Abouttwo-thirdsoftheworld’spopulationisexpectedtoliveincitiesbyt
Whileskyscraperofficesandelegantapartmentblocksremainthepublicfaceof
1、-2
对于受到高斯白噪声干扰的连续信道,若增加信道带宽B,则信道容量C无限制地增
目前钢结构除少数直接承受动力荷载结构的连接外,其构造简单,节约钢材,加工方便,易
以下不属于QDII基金投资范围的是()。A.住房按揭支持证券 B.可转换债券
A.49/16kN,19/16kN,14/16kN B.1kN,1kN,5kN
甲因急需一笔资金进口服装,找到同乡乙,向其借款人民币50万元。乙要求甲提供担
最新回复
(
0
)