首页
登录
职称英语
What is the intention of this conference? [br] [originaltext] This conferen
What is the intention of this conference? [br] [originaltext] This conferen
游客
2023-11-15
73
管理
问题
What is the intention of this conference? [br]
This conference--WTO Meeting in Cancan--is intended to kick-start the negotiations on freer and fairer trade, with a particular emphasis on improving the lives of those in the poorest nations. Deadlines have slipped and it’s long been uncertain how much progress could be made here. Now, twenty-one developing nations have come together to say, in effect, that they believe the meeting will be doomed unless there’s a radical shift by the rich nations. They call for an end to subsidies on agricultural exports, substantial cuts in other financial support for agriculture that distorts trade and substantially greater access to the markets of developed countries.
选项
A、The United Nations.
B、Agricultural countries.
C、Developing countries.
D、Developed countries.
答案
C
解析
本题为细节题,根据文中“Now,twenty-one developing nations have come together to say,in effect, that they believe the meeting will be doomed unless there’s a radical shift by the rich nations.”可判断答案应是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3189175.html
相关试题推荐
WhydidtheCongressestablishtheU.S.BotanicGarden?[br][originaltext]T
WhydidtheCongressestablishtheU.S.BotanicGarden?[originaltext]TheU.S
HowoldchildrenaregivenvaccineagainstpolioinPakistan?[originaltext]
Howdidthewomanfirstlearnaboutthisstudentclub?[br][originaltext]W:Hmm
ThedoctoraskedSteveto[br][originaltext]W:So,howarethingsgoing,Steve
ThedoctoraskedSteveto[originaltext]W:So,howarethingsgoing,Steve?M:W
AnncalledRogerto[br][originaltext]M:Hello.W:Hello,Roger?ThisisAnn.
Thetargetofthevoucherprogramsis[br][originaltext]Fiftyyearsago,M
Thetargetofthevoucherprogramsis[br][originaltext]Fiftyyearsago,M
Thetargetofthevoucherprogramsis[br][originaltext]Fiftyyearsago,M
随机试题
Mr.PamelaLundquist,anexpertonhealth,gaveus____________________(如何用自然的方法让室内
[originaltext]IntheUnitedStatestoday,bookswithsuggestionsonhowto
[originaltext](22)Askayoungchild"Howwasschooltoday?"andyou’relike
访问控制列表(ACL)分为基本和高级两种。下面关于ACL的描述中,正确的是()
A.基本能完成BADL B.需要帮助才能完成BADL C.需要很大帮助才能完
认为动物界也有教育,且把教育看作是生物学的过程的观点是()。 A.神话起源说
某项码字工作交给甲乙两人完成。已知,甲乙两人单独完成这项工作,分别需要6小时和1
2007年4月,中国证监会成功加入国际证监会组织(IOSCO)《多边备忘录》,该
沥青路面压实度检测的方法有()。A.环刀法 B.灌砂法 C.灌水法 D.钻
当对管道的质量证明书数据有异议时,正确的是()。A.在异议未解决前不得使用
最新回复
(
0
)