首页
登录
职称英语
Why do the Argentine products have lower prices? [originaltext] (24[B])There
Why do the Argentine products have lower prices? [originaltext] (24[B])There
游客
2023-11-14
82
管理
问题
Why do the Argentine products have lower prices?
(24[B])There are signs of improvement in Argentina after more than a year of economic crisis, but much will depend on the outcome of the upcoming election.
The streets of Buenos Aires are full of foreign tourists these days. Many of them have been drawn here by tile bargain prices on such Argentine products as jewelry, leather goods and handicrafts. (23[C])The price declines are a result of the economic crisis and the devaluation of the peso currency. The peso was one-to-one with the U.S. dollar a little over a year ago, but it is now traded at a little over three to a dollar.
选项
A、Because the Argentine market is prosperous.
B、Because the Argentine people want to attract foreign tourists.
C、Because the nation has suffered from currency devaluation.
D、Because there will be a great political change.
答案
C
解析
细节题。新闻中说;价格下降是经济危机和比索货币贬值(devaluation)的结果。而选项中只有 C 最接近这一事实。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3187321.html
相关试题推荐
Themultinationalcommoditytradingcompanyadmittedthat[originaltext]Amu
Whatcanbelearnedfromthepassage?[br][originaltext][17D]Marriagein
Whatcanbelearnedfromthepassage?[br][originaltext][17D]Marriagein
Whatcanbelearnedfromthepassage?[originaltext][17D]MarriageintheU
ThepurposeofMagellan’sexpeditionwas[br][originaltext]Earlyinthe16
ThepurposeofMagellan’sexpeditionwas[br][originaltext]Earlyinthe16
ThepurposeofMagellan’sexpeditionwas[originaltext]Earlyinthe16thcen
In1847mostcountriesoftheworldwere[originaltext]Anymistakemadeint
Whatisthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[originaltext]W:Goo
WhatdidtheDoddsdowhentheywentawaylastsummer?[originaltext]M:Ireally
随机试题
ThatcoldJanuarynight,IwasgrowingsickofmylifeinSanFrancisco.There
【1】[br]【3】[originaltext]Researcher:Goodmorning,sir.AreyouenjoyingtheP
BothMarxandEngelswere(German)______.Germans从句意看,应该用表示人的名词的复数形式。
Thiscoursepreparesnon-nativespeakersfortheinternationallyrecognized
国家与国家的关系包括()A.合作关系 B.冲突关系 C.双边关系 D.多边
患者,男,72岁,双侧下后牙缺失,戴可摘局部义齿1周后,咀嚼食物时,右缺隙侧与基
"非典"的主要传播途径是A.性传播 B.经消化道传播 C.血液传播 D.经
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性( )。
工程设计技术交底是工程质量控制的重要环节,技术交底会议纪要由()整理,与会各方
2014-45.根据《中华人民共和国环境噪声污染防治法》,下列说法中,正确的是(
最新回复
(
0
)