首页
登录
职称英语
Lilly has to get up early and arrive in good time because______. [br] [original
Lilly has to get up early and arrive in good time because______. [br] [original
游客
2023-11-14
68
管理
问题
Lilly has to get up early and arrive in good time because______. [br]
M: Lilly, what’s it like to be a top model?
W: It’s very hard work. Most people think I lead a very glamorous life, but, in fact, I probably work as hard as anyone.
M: In what way?
W: Well, I often have to get up very early. If a photographer wants to use the early morning light, or if we have to get to a particular location, then I must be there in good time. I have to put on the clothes that I’m modeling, and my hairdresser, may need to spend at least an hour on my hair, and then there’s make-up to do.
M: It must be like being a film actress.
W: Very much so, except that I think the work is physically harder. Actors working in films have long breaks between "takes". For me, during a morning’s shooting, I may wear a dozen different outfits. And I’m usually moving all the time. Photographers want me to adopt a wide range of different poses. Some of the poses are very unnatural and tiring to hold.
M: In what other ways is your life different from that of a film actress?
W: Well, I don’t have to learn lines, though I think modeling does require a certain amount of acting ability. But I suppose the main difference is that, whereas a good actress can have a life-long career, a fashion model is finished by the time she’s in her early thirties.
M: Have you any ambitions left? W: I suppose my main ambition is to stay where I am for a few more years. M: Thank you.
选项
A、physically fit
B、an early riser
C、good at acting
D、well-known
答案
A
解析
本题测试对细节内容的推测理解能力。根据原文中的相关信息,如“the work is physically harder”,“moving all the time”,“some of the poses are very unnatural and tiring to hold”等,我们可以推测做模特需要身体强健,因此正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3187312.html
相关试题推荐
Whereisthisconversationprobablytakingplace?[br][originaltext]W:Whata
Whereisthisconversationprobablytakingplace?[br][originaltext]W:Whata
Whereisthisconversationprobablytakingplace?[br][originaltext]W:Whata
Whereisthisconversationprobablytakingplace?[originaltext]W:Whatanice,
Whyarethedancesapprovedbytheeldersofthetribes?[br][originaltext]W:
Whyarethedancesapprovedbytheeldersofthetribes?[originaltext]W:Today’
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecaus
Studentdemonstratorsdemanded______.[br][originaltext]Eaton-wieldingp
Whydoesthespeakerthinksomestudentsdon’tlikehistory?[br][originaltext
Whydoesthespeakerthinksomestudentsdon’tlikehistory?[br][originaltext
随机试题
Idon’tthinkhecares,_____?A、doIB、doesheC、doesn’theD、don’tIB当陈述部分的主句是I
[originaltext]M:Hi,Monica,pleasecomeinandtakeaseat.W:Well,youwoul
Lawyersarelessthan1%ofAmericanadults,(1)_____theyarewell-represen
[originaltext]M:Guesswhat?TheworstfoodI’veeverhadwasinFrance.W:Rea
何种辅助检查可以确诊无排卵性功血A.经前宫颈黏液见椭圆型细胞 B.基础体温呈双
法律规定合同应当办理登记手续才生效的,当事人未办理登记手续,则该合同属于()。A
(2021年真题)收集客户信息的间接渠道是()A.在营销活动中获取客户信息
2011年T市完善价格补助联动机制使受益群众比上年约增加了:() A.78
理财师可以问客户“您现在有多少资金”或者“您的收入情况怎样”以收集家庭财务信息。
项目后评价,按评价时点划分为()。A.专项后评价 B.全面后评价 C.
最新回复
(
0
)