首页
登录
职称英语
Gambling, despite being a well known highly risky pursuit that has caused ma
Gambling, despite being a well known highly risky pursuit that has caused ma
游客
2023-11-14
77
管理
问题
Gambling, despite being a well known highly risky pursuit that has caused many tragedies, does not scare gamblers away; instead, many consciously join the legion of gamblers, in spite of possible failure in store for them.
How does a gambler get bogged down in such a risky occupation? Most novices do not embrace an ambition to get rich through gambling. Instead, they might think gambling is merely an exciting game through which they can try their luck and bring excitement to their dull lives. Often, they win a small sum at the first several tries, and then became bold, daring to play for larger stakes. With certain encouraging "achievements" they are now confident of their good luck and gambling skill. At this point, they are at a crossroads: a step forward to become a professional gambler, or a step backward to return to normal life.
Unfortunately, most of them get bogged down in gambling, because the greedy notion of getting something for nothing is their underlying motive. Openly, they deny that they have such a shameful motive, but in the recesses of their soul, there is an undeniable ambition to get great sums of money through gambling. However, I’ve never heard of any myth about a person who got wealth and prestige through gambling. Instead, I’ve heard many true stories about gamblers who ended their lives in misery. Once a person gets bogged down in gambling, it is rather hard for him to tear himself away from that evil. Throughout history, few gamblers have ever repented about gambling, which led them to tragedy — failure in business, destitution, family disintegration, divorce, suicide, crime, etc.
What should a person do to get rid of such a nightmare? It is very easy. To prevent getting involved in gambling, the most effective means is to stop at the first try. It is easy for any intelligent person to stop at the first try but it is also easy for a person of weak will to receive an "invitation" to have a try. The novice often finds an excuse for the first try, thinking or murmuring, "this is the only and the last try." In most cases, the novice will not stop at the first try -- he will try again, and finally he will become an addict.
A "vindictive" psychology drives these new gamblers to be entrapped in gambling houses. As they lose some money, they get angry and try to "avenge" themselves, so that they play for higher stakes and lose more, until they sell all they have to get money and go back to the gambling house. Finally, they have debts beyond their capacity to pay. To dodge their debtors, they have to hide or escape, or take risky and criminal actions, for example, killing or threatening the debtors. Many gamblers end their lives in jail. [br] In the last paragraph, a vindictive psychology actually refers to_____.
选项
A、sense of unfair nest for their fate
B、sense of anger for their lucklessness
C、envious feeling about lucky gamblers
D、desire of taking revenge for themselves
答案
D
解析
推断题。“vindictive psychology”这个词出现在文章最后一段的第一句。作者在第二句中对这个词进行了详细的解释:“As they lose some money, they get angry and try to ‘avenge’themselves,so that they play forhigher stakes and lose more…”(当赌徒们输钱的时候,他们会很气愤并且试图为自己复仇,因此他们会下更大的赌注而且输得也更多)。所以可以推断“vindictive psychology”指报复心理,具体是说赌博者因为输钱而产生的为自己复仇的心态,故选项D是正确的;而其他三个选项不符合上下文逻辑关系,故应排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3186202.html
相关试题推荐
_______trouble,I’llforgetthewholething.A、RatherthancausedB、Thanrather
His______ingamblinghaseventuallybroughtabouthisruin.A、indulgenceB、habit
Gambling,despitebeingawellknownhighlyriskypursuitthathascausedma
Gambling,despitebeingawellknownhighlyriskypursuitthathascausedma
Gambling,despitebeingawellknownhighlyriskypursuitthathascausedma
_________commonpotatoscab,mostscabdiseasesarecausedbyvariousfungi.A、T
Despiteitsmanyusefulproperties,theuseofalcoholhasproducedsomedi
Inourhighlytechnologicalsociety,thenumberofjobsforunskilledworkersis
Wedidn’tgohome______wefinishedthework.A、sinceB、untilC、becauseD、thoughB
WhatcausedsomeHamasmemberstobearrested?[br][originaltext]Palestinia
随机试题
TheEnglishlanguagecontainsa(an)______ofwordswhicharecomparativelyseld
TheAeroscraftisnotaBlimpbecauseitismuchlargerthanthelatterthough__
【S1】[br]【S10】frustrate→frustrated平行结构不一致。both...and...连接的两个词词性应是一致的,hungry是形容词
关于成果可否获得专利权的说法,下列判断错误的有()。A.甲设计的一套图书分
在北京奥运会上,很多游泳运动员穿着“鲨鱼皮”的游泳衣进行比赛,这种泳衣的发明创造
共用题干 杨先生今年45岁,打算60岁退休,考虑到通货膨胀,退休后每年生活费需
(2016真题)某高层宾馆,下列关于消防设备配电装置的做法中,不能满足消防设备供
《物业管理条例》对违反行政管理规定,又同时构成民事违约或侵权的行为,坚持()的原
(2019年真题)通过派生存款机制向流通领域供给货币的金融机构是()。A.
下肢静脉血栓形成手术治疗描述错误的是A、常用于髂-股静脉血栓形成而病期不超过96
最新回复
(
0
)