首页
登录
职称英语
Why did Iran suffer from international sanctions? [br] [originaltext] Iran’s
Why did Iran suffer from international sanctions? [br] [originaltext] Iran’s
游客
2023-11-13
93
管理
问题
Why did Iran suffer from international sanctions? [br]
Iran’s President designed a five-day tour of Latin America, something the US officials described as a sign of desperation as Iran copes with heavy international sanctions placed on Tehran after its refusal to halt its nuclear program. President Mahmoud Ahmadinejad’s first stop is Venezuela, he then visits Nicaragua, Cuba and Ecuador. Iranian state media quoted the President as praising the revolutionary spirit of the leaders of those four nations. Ahmadinejad has recently courted leftist Latin American leaders including Venezuelan President Hugo Chavez, a long time critic of the US. On Friday, the US officials urged Latin American countries not to deepen their ties with Iran.
VOA 2012-1-09
选项
A、America
B、Nicaragua
C、Cuba
D、Ecuador
答案
A
解析
客观细节题。在新闻中我们可以听到“first stop is Venezuela,he then visits Nicaragua,Cuba and Ecuador”,由此可知答案是A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3183450.html
相关试题推荐
NajibullahZaziwasarrestedbecause[br][originaltext][28D]AnAfghanim
Whereshouldthefoodaidbedeliveredto?[br][originaltext]AUnitedNati
Whereshouldthefoodaidbedeliveredto?[br][originaltext]AUnitedNati
Whereshouldthefoodaidbedeliveredto?[originaltext]AUnitedNationsre
Obama’sproposalismeantto[originaltext]PresidentBarackObamahaspropos
JohnWilliams’houseismadeof[br][originaltext]Morethan40yearsago,
JohnWilliams’houseismadeof[br][originaltext]Morethan40yearsago,
Thespeakerwantsustoknowthatachild[br][originaltext][18B]Playis
Whatdoplantsdowhentheyarethirsty?[br][originaltext]Weallscreamf
Whatistheman’sproblem?[br][originaltext]M:Excuseme,butisthiswhereI
随机试题
Whendiditbegintorain?[br][originaltext]W:John,WasitrainingWhenyouWen
ImprovingYourMotivationforLearningEnglishI.Theimportance
Accordingtothewriter,thewomaninthemarketplace______.[br]Thewriteras
ActivitiesProgrammeTIMEANDPLACEJanuary24-30Jan.24-30,8:00a.m.~5:00
[originaltext]W:Goodafternoon.ThisisJanespeaking.HowcanIhelpyou?M:
Waterwillcontinuetobe______itistodaynextinimportancetooxygen.A、howB、
Beingfatdoesn’tnecessarilymeanyou'r
设声波在媒质中的传播速度为u,声源的频率为υS。若声源S不动,而接收器R相对于媒
关于浸润性导管癌,下列哪项错误? A.由导管内癌发展而来B.癌细胞排列成单行
下列施工阶段投资控制措施中,属于项目监理机构采取的组织措施的是()。A.对工程
最新回复
(
0
)