首页
登录
职称英语
People in modern society live under a lot of pressure, from education, career, o
People in modern society live under a lot of pressure, from education, career, o
游客
2023-11-13
90
管理
问题
People in modern society live under a lot of pressure, from education, career, or family. So it is important for them to keep a good mood under whatever circumstances.
Write on ANSWER SHEET ONE a composition of about 150 words on the following topic: THE IMPORTANCE OF KEEPING A GOOD MOOD
You are to write in three parts.
In the first part, ,state specifically what your view is.
In the second part, support your view with one or two reasons.
In the last part, bring what you have written to a natural conclusion or a summary.
Marks will be awarded for content, organization, grammar and appropriacy. Failure to follow the instructions may result in a loss of marks.
选项
答案
The Importance of Keeping a Good Mood
Modern people are supposed to endure a lot of pressure, from education, career, or family. However, not all people can manage to tide them over. There are often reports of someone going insane or someone committing suicide. Those unfortunate people are not intelligently poor. Yet they were doomed only because they suffered troubled minds or mixed feelings. From their experiences, I would argue that keeping a good mood is all too important.
Living in a good mood under whatsoever circumstances is important in at least two ways. For one thing, it can help one foster friendly interpersonal relations. Instead of treating colleagues or classmates as rivals or opponents one will try to cooperate with them and benefit from them. One will work harder to keep paces with others or surpass them rather than complaining or get consumed by jealousy all the time. For another, a good mood can help one put disappointments and frustrations in the right perspective. Thinking that failure is the mother of success, one can well survive the temporary blows and look forward to the bright future. Both friendship and optimism derived from keeping a good mood or mentality are effective outlets for pressures whatsoever.
Thus, we need not only to build a strong body but also keep a good mood in order to face the pressures or challenges of modern society. While most people are aware of the importance of the former, quite a proportion of people fails to recognize the significance of the latter.
解析
第1段:先引出话题(如指出当今社会人们生活在各种压力之下,一些人精神失常,一些人甚至走上自杀的不归路),再提出自己的观点(认为保持良好情绪或心态十分重要)。
第2段:给出主题句(如保持良好情绪的重要性表现在多个方面),然后具体阐述良好情绪的两大作用。
第3段:(用不同的语言表达方式)重申自己的观点,总结上面的讨论。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3183025.html
相关试题推荐
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,thi
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,thi
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,thi
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,thi
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,thi
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,thi
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,thi
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,thi
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,thi
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,thi
随机试题
Abouttwo-thirdsoftheworld’spopulationisexpectedtoliveincitiesbythe
WaltWhitmanisoftencalledthepoetofAmericandemocracy(民主).Heliveddu
A.不存在 B.0 C.-1 D.-2
演出场所经营单位向所在地县级文化主管部门备案时,应持有( )A.营业性演出许可
健康行为改变的主要技术包括()A.宣传 B.教育 C.激励 D.训练
关于减水剂的描述,正确的有()。A.由于分散作用的存在,使得水泥浆形成絮凝
人际关系学说的提出者是()。A.麦格雷戈 B.韦伯 C.库尔特·卢因 D
集中排放的雨水量设计应通过计算确定;重现期一般可选用()年;强降雨地区重现期可选
实验材料: (1)三支同样长度削好的铅笔; (2)胶带。 实验步骤: (
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)