首页
登录
职称英语
According to the news, ______. [br] [originaltext] U.S. President Barack Oba
According to the news, ______. [br] [originaltext] U.S. President Barack Oba
游客
2023-11-12
67
管理
问题
According to the news, ______. [br]
U.S. President Barack Obama says inaction on climate change could leave future generations with an "irreversible catastrophe". Mr. Obama called on global leaders Tuesday to move "boldly, swiftly, and together" to combat the problem. (28) Mr. Obama addressed world leaders gathered in New York City for a climate change summit called by U.N. Secretary-General Ban Ki-moon. (28)Mr. Ban opened the meeting by saying it would be "morally inexcusable" not to act. In his address, President Obama said the security and stability of each nation and all peoples are in jeopardy and that time is running out to reverse the effects of climate change. But Mr. Obama said the current trend is reversible.
More than 90 heads of state are attending the meeting. Officials hope to make progress toward a global climate treaty that governments plan to finalize during a December meeting in Denmark.
选项
A、U.N. Secretary-General Ban Ki-moon attended the meeting
B、U.S. President Barack Obama organized the meeting
C、Asian people hope to make progress toward an international climate treaty
D、The meeting was held in Washington
答案
A
解析
细节题。从新闻中可知Mr.Ban opened the meeting by saying it would be“morally inexcusable”not to act.B的干扰程度要大一些,虽然文中提到奥巴马,但是从Mr.Obama addressed world leaders gathered in New York City for a climate change summit called by U.N.Secretary-General Ban Ki—moon.可以判断,B不对,奥巴马只是做了演讲。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3181558.html
相关试题推荐
Whatisspecialabouttheman’sbirthday?[br][originaltext]Jill:Whatareyou
Whatisspecialabouttheman’sbirthday?[originaltext]Jill:Whatareyourown
Whathappenedduringtheaccident?[br][originaltext]Anundergroundtrain
WhenwasthefirstOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGam
WhenwasthefirstOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGam
WhenwasthefirstOlympicGamesheld?[originaltext]TheOlympicGameswer
Whatisthereasonforteenstodothesameastheirpeers?[br][originaltext]
Thetalkswillbeabout______.[originaltext]IsraeliandPLOnegotiatorsres
Whenthebirdscatchtheflu,it______.[originaltext]Thecurrentstrainof
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]ThemajorityofAustr
随机试题
Thethingsthatlookdifferentarealwaysdifferent.[br]Whenthingsaremoving
大数据的主要特征包括( )。A.速度快 B.非结构性 C.数量大 D.价
高台式楼阁中用于登临眺望的结构层称为( )。A.平坐 B.方城明楼 C.天
从科学角度上说,导游人员应该着鲜艳醒目亮色调的服装。()
导游在接待游客投诉时,应耐心倾听,让其把话说完,这样做的好处是()。A.有利于缓
患儿,7岁。神疲乏力、心悸不适2周,现发热咳嗽,就诊时突然面色苍白,呼吸急促,额
()被誉为“悲剧之父”。A.埃斯库罗斯 B.索福克勒斯 C.欧里庇得斯
共用题干 PublicRelationsPublicrelationsi
脂肪酸合成的原料乙酰CoA从线粒体转移至胞液的途径是 A.三羧酸循环B.乳酸
近日,根据一项综合调查结果显示,澳大利亚大堡礁遭遇了5年内第3次大规模白化事件,
最新回复
(
0
)