首页
登录
职称英语
Imagine you are a citizen of Athens, enjoying a warm Mediterranean night in
Imagine you are a citizen of Athens, enjoying a warm Mediterranean night in
游客
2023-11-12
57
管理
问题
Imagine you are a citizen of Athens, enjoying a warm Mediterranean night in the Theater of Herodes Atticus. You are wearing jeans and a T-shirt, listening to a great concert.
Now rewind this picture 1,839 years. You are in the same seat, only you are watching classical Greek entertainment and wearing a simple chiton, or tunic.
The city of Athens is a fun mix of the old and the new, the classic and the modern. Often a little shop is located next to the ruins of a temple, which is only a block from a large, air-conditioned hotel. The great city of 2,500 years ago is still visible today.
Ruins are the most obvious sign of ancient Athens, and the most famous of these is the Acropolis. The Acropolis is a large hill that was the center of life in Athens. On its slopes were temples, monuments, and theaters. From the top, you can see how the urban sprawl(扩展, 延伸)of Athens stretches out in every direction.
On the top of the Acropolis is the Parthenon. This was once a huge temple to Athena, the city’s patron. It was first completed in 432 B.C., but has been damaged and destroyed several times. However, visitors can still see the "tricks" used in building the Parthenon. The columns along the outside lean inward, and are slightly fatter in the middle. The temple is also higher in the middle than on the sides. All these effects make the Parthenon look perfectly straight from a distance.
Only a block away from the Acropolis is the neighborhood of Plaka. The area, with its little shops and restaurants, is very popular with both tourists and locals, and is an important part of modern Athenian culture.
Many great thinkers, writers, and political leaders lived in ancient Athens. The ruins of their homes and favorite spots are scattered throughout the busy port city. The hill where St. Paul addressed early Christian Athenians is located near the Acropolis. Great thinkers such as Perikles and Demosthenes spoke to the civil assemblies held at the Pnyx Hill. Today the Pnyx is an open-air theater for light and sound shows.
Greeks still use some ancient sites, such as the Pnyx and the Theater of Herodes Atticus. During Roman times, in 76 A.D., gladiators(角斗士)used the Panathenaic Stadium for contests. The Olympics were held there in 1896, and today people still jog and exercise in the stadium.
Tourism is very important to people who live in modern-day Athens. Thousands of people come every year to see these ruins and to tour the many museums that house artifacts from ancient times. This provides many jobs and brings money into Athens, which helps the city pay for improvements. Athenians take pride in the accomplishments of their ancestors, and people from all around the world come to admire them. By looking around the city today, we can imagine what life was like in ancient Athens. [br] The writer mentioned all the following benefits of tourism in Athens for Athenians EXCEPT
选项
A、offering job opportunities to Athenians.
B、enriching Athenians by providing accommodation for tourists.
C、enabling Athenians to improve the infrastructures.
D、making Athenians proud of their ancestors.
答案
D
解析
细节判断题。问旅游业给雅典人们带来的好处,定位到最后一段。根据最后一段第3句可知,成千上万的人来雅典旅游给雅典人创造了许多的就业机会,也给雅典带来了收人,从而能够改善整个城市的状况。选项A、B、C分别涉及这3方面,而选项D“让雅典人以祖先的丰功伟绩为豪”并不是旅游人带来的好处.因此选项D符合题意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3181287.html
相关试题推荐
Ihavehadjustaboutenoughofbeingtreatedlikeasecondclasscitizen,
Ihavehadjustaboutenoughofbeingtreatedlikeasecondclasscitizen,
Ihavehadjustaboutenoughofbeingtreatedlikeasecondclasscitizen,
Withthousandsofyearsofhistoryandmythology【C1】______,Athens—named【C
Withthousandsofyearsofhistoryandmythology【C1】______,Athens—named【C
Withthousandsofyearsofhistoryandmythology【C1】______,Athens—named【C
Withthousandsofyearsofhistoryandmythology【C1】______,Athens—named【C
Withthousandsofyearsofhistoryandmythology【C1】______,Athens—named【C
Withthousandsofyearsofhistoryandmythology【C1】______,Athens—named【C
Withthousandsofyearsofhistoryandmythology【C1】______,Athens—named【C
随机试题
Thefirstpermanentshelterswereprobablybuilttwentyorfortythousandye
[originaltext]M:Goodmorning.Todaywe’lltalkaboutgoal-settingandwehavea
DinosaursandParentalCareP1:"Parentalcare"referstothelevelofinvestmen
A.血清铁蛋白减少 B.Coomb"s试验 C.红细胞脆性增加 D.红细胞
在债券投资业务的风险管理中,债券投资的券种选择必须考虑()等因素,避免单一债券的
《变电运维管理规定》:运维人员应接受相应的()和(),经考试合格上岗精益化作
可转换公司债券每张面值为()人民币。 A.1元B.10元C.
下列关于客户需求调查相关说法不正确的是()。A.理财业务的出发点是客户需
请结合实际说明元认知策略在学习中的运用。
65岁以上老年人进行膳食咨询,不适宜的是A.饮食多样性 B.少盐多糖 C.每
最新回复
(
0
)